Pexels.com archyvo nuotr.

Ko labiausiai bijo moterys svarstydamos permanentinio makiažo procedūrą? Atsakymas trumpas ir aiškus – baiminamasi labai nenatūralios išvaizdos. O ilgalaikio makiažo nenusivalysi kaip įprasto makiažo dienos pabaigoje. Tai nemažas įsipareigojimas, todėl normalu, kad kelia nerimą.

Ilgalaikis makiažas, arba kitaip – mikropigmentacija, taikomas žmogaus antakių, lūpų ar vokų paryškinimui, gražios ir taisyklingos formos suteikimui. Argi nenorėtumėte atsisakyti vaikščiojimo į antakių korekcijos procedūras kas kelias savaites? Kiekvieną rytą atsibusti su dailiais, natūraliais antakiais yra įmanoma su permanentiniu makiažu.

Lūpas dailinant mikropigmentacija, joms suteikiama pageidautina ir specialisto siūloma forma, ryškumas, išlyginama asimetrija. Specialistas suteikia visiems klientams profesionalią konsultaciją ir jokiu būdu neatlieka procedūros jei abejojama dėl jos rezultatų. Taip pat atminkite, kad po procedūros pastebimas didelis padailintų veido bruožų ryškumas po maždaug savaitės šiek tiek nublunka – atliktos procedūros rezultatai matomi, tačiau nebeatrodote tarsi ką tik išėjote iš grožio salono.

Reguliariai salono kėdėje tobulinamas permanentinis makiažas gali džiuginti 3–4 metus.

Permanentinio makiažo procedūra palengvina kasdienybę ir leidžia sutaupyti laiko ryte (ar vakare) besiruošiant. Ryškesni, dailesni antakiai, lūpos ar vokai ne vieneriems metams – ranka pasiekiamas rezultatas.

Daugiau informacijos apie permanentinį makiažą ir kitas kosmetologijos procedūras: https://kosmedija.lt/

Užsakymo Nr. KMC190102

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: