Pexels.com archyvo nuotr.

Rinkdamiesi skalbimo mašiną dažnai gauname daug informacijos, kuri mums nėra reikalinga, o tiesiog brukama tam, kad padarytų įspūdį. „100 programų ir intuityvus valdymas“, „555 skirtingi rėžimai kartu su A+“, toki ir panašūs trumpi pareiškimai turi padaryti gerą įspūdį, kad atkreiptume dėmesį į būtent tą produktą. Tiesą pasakius, šiais laikais labai nesudėtinga pasinaudoti internetinės parduotuvėse esančiomis palyginimo funkcijomis ir taip savarankiškai išsirinkti įrenginį, kuris atitiktų naudotojo poreikius.

Daugiau ne visuomet yra geriau. Tai pritaikoma ir renkantis skalbimo mašiną. Jei jūsų šeima yra nedidelė ar gyvenate vienas, tuomet tikrai nėra būtinybės pirkti didelės skalbimo mašinos vien todėl, kad galbūt kažkada reikės skalbti daug ar todėl, kad šiandien akcija būtent didesniam modeliui. Įsiklausykite į savo poreikius ir vadovaukitės jais.

A++ ir kiti žymėjimai. Europos Sąjungoje parduodami elektros prietaisai vis dar yra žymimi panašiu žymėjimu, kuris apibūdina elektros naudojimo efektyvumą. Daugelis vartotojų skundžiasi, kad šis žymėjimas tik klaidina vartotojus, todėl šio žymėjimo ateityje greičiausiai neliks. Vis dėl to tai yra naudingas žymėjimas, nes nusako, kaip naudingai yra panaudojama elektra.

Kreipkite dėmesį į paprastus dalykus. Kiekvienas gamintojas tobulina savo elektros prietaisus, o jei tai naujas modelis, beveik užtikrinta, kad turės visas būtinas funkcijas ir dar daugiau. Todėl geriau kreipkite dėmesį į paprastus dalykus, kurie gali nulemti sėkmingą skalbimo mašinos naudojimą. Pavyzdžiui atkreipkite dėmesį, per kur sudedami skalbiniai ir pagalvokite, koks būdas būtų patogiausias toje vietoje, kur planuojama statyti skalbimo mašiną. Arba atkreipkite, kokio lygio triukšmą skalbyklė skleidžia gręždama skalbinius. Juk nesinori, kad skalbiami skalbiniai trukdytų ilsėtis.

Stenkitės nustatyti savo poreikius ir rasti tokį modelį, kuris tuos poreikius išpildytų. Greičiausiai tokiu būdu ir sutaupysite. Jei norite sutaupyti dar, pigu.lt kainos nėra didelės, o akcijų metu būna dar mažesnės.

Užsakymo Nr. KMC190060

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: