(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės taryba ketvirtadienį turės apsispręsti, ar pritarti, kad Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka teiktų investicinius projektus į Valstybės investicijų 2011-2013 metų programą. Projektai būtų įgyvendinami bibliotekos Panemunės ir Petrašiūnų padaliniuose.

Įgyvendinus investicinius projektus bibliotekų filialams pagerėtų higieninės darbo ir mokymosi sąlygos, energetinių resursų taupymas.

Informacija apie projektus:

Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Panemunės filialo, esančio Vaidilos g. 27, Kaune, projekto vertė – 399,7 tūkst. Lt. Projekto metu planuojama atlikti pirmo aukšto grindų, perdangos į antrą aukštą, lauko sienų apšiltinimą, vidaus pertvarų griovimą bei naujų įrengimą, vidaus šildymo sistemos, elektros instaliacijos rekonstravimą, vidaus šalto ir karšto vandentiekio bei nuotekų sistemos rekonstravimą, priešgaisrinės ir apsauginės sistemų įrengimą, baldų įsigijimą ir cokolio bei nuogrindos sutvarkymą.

Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Petrašiūnų filialo, esančio Kalantos g. 57, Kaune, projekto vertė – 657,2 tūkst. Lt. Projekto metu planuojama atlikti langų, tambūro ir balkono durų keitimą naujomis, palėpės perdangos ir sienų apšiltinimą, vidaus šildymo sistemos ir šilumos punkto, šalto ir karšto vandentiekio bei nuotekų sistemos ir elektros instaliacijos rekonstravimą, įrengti vidaus pertvaras, pakabinamas lubas, naujas grindis bei priešgaisrinę ir apsauginę sistemas, įsigyti būtiniausius baldus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: