(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Lapkričio 18 d. (ketvirtadienis)

18 val. Kauno menininkų namai (V. Putvinskio g. 56)

„Geras džiazas, geriems žmonėms!”. Vakaro tema – „Favorite standarts: iš džiazo aukso fondo”. Vakaro šeimininkai – Kauno džiazo kvintetas ir svečias – trombonininkas, dūdmaišininkas, instrumentininkas, kompozitorius, vokalistas…, – Skirmantas Sasnauskas.

19.25 val. Kauno sporto halė (Perkūno al. 5)

„Eurolygos“ turnyro rungtynės Kauno „Žalgiris“ – Maskvos srities „Khimki“. Vieni iš „Eurolygos“ A grupės lyderių – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo aikštelėje priims, kartą šiame sezone jau nugalėtą, Maskvos srities klubą. Po įspūdingos pergalės prieš Ispanijos čempionus – Vitorijos „Caja laboral“ klubą kauniečiai turi galimybę ir toliau likti viena geriausių savo grupės komandų.

Lapkričio 19 d. (penktadienis)

18 val. Kauno kamerinis teatras ( Kęstučio g. 74 A)

Premjera! pagal R.Bradbury „BE GALO ŠVELNI ŽMOGŽUDYSTĖ”. Dviejų dalių juodoji komedija. Spektaklis pasakoja istoriją apie senyvo amžiaus porą – vyrą ir žmoną, kartu išgyvenusius ištisą meilės epochą – nuo rožinės jaunavedžių euforijos ir romantiškos aistros saulėtuose paplūdymiuose iki abipusės neapykantos ledynmečio ir tuštumos. Kartu sužaidę visus meilės žaidimus ir pasiekę senatvės ramybę, jie nusprendžia atsikratyti vienas kitu ir sugalvoja naują žaidimą – žaidimą su mirtimi. Režisierius S.Rubinovas

19 val. Laisvalaikio namai „Nautilus“ (Savanorių pr. 124)

Guy Davis and professor “Louie” koncertas , kuris bus staigmena net užkietėjusiems bliuzo klausytojams. Du muzikantai iš Niujorko pirmuosius muzikos karjeros žingsnius žengę viename mieste, pasukę skirtingais keliais dabar sujungia savo meilę muzikai vienoje scenoje. Istoriją pasakojantis Guy Davis ir gyvenimo spalvų pripildytas Professor „Louie“ akordeonas. Nuostabus duetas atvyksta į Lietuvą atiduoti Jums dalelę gyvosios bliuzo istorijos.

Lapkričio 20 d. (šeštadienis)

18 val. Girstučio salė ( Kovo 11-osios g. 26)

„Trijų tigrų“ atsisveikinimo koncertas. Prieš 12 metų Tigro metais susibūrę „Trys tigrai“ – tenoras Virgilijus Noreika, baritonas Eduardas Kaniava ir bosas Vladimiras Prudnikovas šiais tigro metais atsisveikina su savo žiūrovais. Tad visus savo gerbėjus kviečia į paskutinįjį „Trijų tigrų“ koncertą Kaune.

18 val. Kauno mažasis teatras ( M.Daukšos g. 34)

Premjera! Spektaklis „Mylimiausi”. Spektaklio herojai yra šiandieninis jaunimas – studijuojantis, ieškantis prasmės, siekiantis įgyvendinti savo svajones ir vizijas. Tai būsimi teisininkai, filosofai, aktoriai, patikintys savo jausmus, emocijas, meilės prisipažinimus šiuolaikinei technologijai. Tai SMS karta, statanti savo ekrano bažnyčią. SMS žinutės – jų maldos, rūpesčiai, iliuzijos ir troškimai. Virtualios realybės ir rūsčios gyvenimo tikrovės konfliktas. Kaip jų „SMS maldos“ atsiduria prieš juos, kaip gimsta drama kasdieniame jauno žmogaus gyvenime?.

Lapkričio 21 d. (sekmadienis)

16:45 val. Kauno sporto halė (Perkūno al. 5)

LKL rungtynės Kauno „Žalgiris“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“. Pirmasis šio sezono Lietuvos krepšinio grandų mūšis. Nepaisant to, jog sezono pradžia šiems klubams susiklostė visiškai skirtingai – kauniečiai demonstruoja puikų žaidimą visuose turnyruose, kai tuo tarpu vilniečiams kol kas nepavyko iškovoti nei vienos pergalės „Eurolygoje“, šių dviejų komandų varžybos visuomet būna kupinos intrigos bei azarto.

Straipsnis parengtas VU KHF LFR8 grupės studenčių

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: