Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kaišiadoryse įkliuvo Šalčininkų rajono gyventojas, įtariama, vogęs alyvą iš elektros transformatorinės.

Pirmadienį policija pranešė, kad praėjusį trečiadienį Kaišiadorių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai patruliuodami Vytauto Didžiojo gatvėje Kaišiadoryse pastebėjo įtartiną automobilį “Audi A6 Avant”, kurio vairuotojas, pamatęs policijos ekipažą, staiga pasuko į vienos įmonės teritoriją.

Sustabdžius įtartiną automobilį ir patikrinus vairuotojo dokumentus, nustatyta, kad tai Šalčininkų rajono gyventojas I.P., gimęs 1980 metais, jis negalėjo paaiškinti, kokiu tikslu atvažiavęs į Kaišiadorių miestą.

Patikrinus automobilį, bagažinėje pareigūnai surado devynias plastikines 30 litrų talpyklas . Jos buvo su skysčiu, turinčiu dyzelino kvapą. Iš viso rasta 180 litrų šio skysčio.

Iš pradžių vairuotojas negalėjo paaiškinti, iš kur degalai, vėliau teigė juos įsigijęs iš nepažįstamo vilkiko vairuotojo.

Detaliai apžiūrėję automobilį pareigūnai surado metalines sulankstomas kopėčias, žiūronus, žibintuvėlius, guminę žarną, įvairius santechninius raktus ir varžtus. Kilus įtarimui, kad degalai gali būti vogti, I.P. buvo pakviestas į pareigūnų automobilį.

Siekdamas išvengti atsakomybės I.P. 100 litų kyšiu bandė papirkti policijos pareigūnus.

Vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į Kaišiadorių rajono policijos komisariatą.

Vėliau I.P. prisipažino, jog iš tikrųjų talpyklose yra alyva, pavogta iš elektros transformatorinės. Apie įvykį informavus bendrovę “Lesto”, nustatyta, kad alyva pavogta iš transformatorinės, esančios Kaišiadorių rajone, Jurgiškių kaime.

Dėl vagystės buvo nutrauktas elektros energijos tiekimas keturiems vartotojams, o “Lesto” patyrė 886 litų žalą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimo dėl vagystės ir pareigūnų papirkimo.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: