(c) KAFF.lt archyvo nuotr.

Trečiadienio vakarą buvo žaidžiamos antrosios KAFF žiemos pirmenybių pusfinalio rungtynės. Jose susigrūmė šių varžybų naujokė – FBK „Kaunas-2“ komanda ir pirmenybių senbuvė – „Aleksoto“ ekipa. Susitikimą kiek netikėtai 4:0 laimėjo jaunieji „Kauno“ klubo dubleriai kurie ir pateko į varžybų finalą.

Pirmasis rungtynių kėlinys nepasižymėjo progų gausa, o vienintelę realesnę progą turėję „Kauno-2“ futbolininkai sugebėjo ją išnaudoti. 28-ta susitikimo minutę nuo gynėjų pabėgęs „Kaunas-2“ puolėjas Deividas Pašukevičius pelnė pirmąjį mačo įvartį.

Antrajame kėlinyje labiau patyrę „Aleksoto“ futbolininkai paėmė žaidimo vadžias į savo rankas, tačiau susikurtų progų jiems niekaip nesisekė realizuoti. Keletas Tado Stralecko ir Mariaus Tamulio bandymų skriejo visai šalia vartų. Rungtynėms artėjant į pabaigą „Kauno-2“ žaidėjai pasinaudojo „apnuoginta“ varžovų gynyba ir galutinai sužlugdė juos. 53-ą minutę Pauliaus Puchtejevo tikslus smūgis į „devyniukę“ padvigubino jo komandos persvarą, o vėliau Gintaro Griškevičiaus ir Manto Janušausko pelnyti įvarčiai galutinai privertė kapituliuoti „Aleksoto“ futbolininkus.

Taigi FBK „Kaunas-2“ eliminavo 2010 m. KAFF pirmenybių nugalėtojus ir pelnė kelialapį į finalą, kuriame susikaus su Kauno “91 United” futbolininkais.

Artimiausios 2011 m. KAFF žiemos pirmenybių rungtynės vyks jau rytoj, balandžio 8 d. 18 val. Dėl 5 vietos susikaus „Švaito“ ir „Celsio” ekipos, 19:15 vyks mačas dėl 7 vietos tarp „Visas Labas” ir „Fotofabriko” komandų, o 20:30 žiūrovai galės išvysti dvikovą dėl pirmenybių 3 vietos tarp „Aleksoto” ir „Virpsto” komandų.

Varžybų finalas bus žaidžiamas šį trečiadienį, 19:15, Nacionalinės futbolo akademijos manieže.

Kauno apskrities futbolo federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: