(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Gruodžio 14 dieną, antradienį, kelionę su tradicine paramos kaimo mokykloms misija pradėjęs jau vienuoliktas „Coca-Cola“ Kalėdų karavanas pavakare sužibėjo Kaune, kur jį prie miesto savivaldybės pastato pasitiko miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona ir vaikais, Laisvės alėjos bendruomenės nariai bei kauniečiai.

„Labai smagu, jog vykdoma tokia graži labdaros akcija. Taip pat ypač džiaugiuosi, jog šiemet šis gerą nuotaiką skleidžiantis Kalėdų karavanas užsuko ir į mūsų miestą Kauną“, – sakė A. Kupčinskas prie karavano misijos prisidėdamas dovanomis, paruoštomis kaimo mokykloms.

Šiemet prie „Coca-Cola Hellenic“ mokykloms ir vaikų globos namams paruoštų dovanų sporto inventoriumi, reikalingu aktyviam moksleivių laisvalaikiui ir fizinio lavinimo pamokoms, jau prisidėjo LR Prezidentūros, LR Vyriausybės, LR Seimo, Kauno savivaldybės darbuotojai, Laisvės alėjos bendruomenės nariai.

Šiais, kaip ir ankstesniais, metais labdaros projektu norima duoti ką nors itin svarbaus ir ilgalaikio bei susikoncentruoti ties viena p. A. Adamkienės fondo remiama kaimo mokykla. Prie kilnaus karavano tikslo, sukaupti lėšų Pajūrio Stanislovo Biržiškos gimnazijos sporto salės rekonstrukcijai, gali prisidėti kiekvienas, įsigijęs įmonės gaminamo gėrimo.

Dovanas bei Kalėdinius sveikinimus grojantis ir šviečiantis karavanas gruodžio 14-17 dienomis atveš dovanų 11-oje šalies kaimo mokyklų besimokantiems moksleiviams ir čia dirbantiems pedagogams bei 4-iuose vaikų globos namuose gyvenantiems ir augantiems vaikams bei jų darbuotojams.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: