Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno oro uostas šią vasarą vėl sieks pateisinti vasaros atostogų oro uosto vardą. Naujojo sezono tvarkaraštyje numatyta 19 krypčių, iš jų 8 – poilsinių krypčių maršrutai. Per savaitę oro uoste numatyti 56 skrydžiai.

Kauno oro uosto vasaros skrydžių sezonas prasidėjo kovo 31 dieną. Šio sezono metu numatyti 56 skrydžiai per savaitę, juos iš Kauno oro uosto vykdys dvi aviakompanijos – „Ryanair” ir „airBaltic”.

Į vasaros skrydžių tvarkaraštį sugrįžta turistų jau pamėgtos poilsinės kryptys, taip pat šį sąrašą šiemet papildo ir du visiškai nauji maršrutai – į Italijos kurortą Trapanį Sicilijoje ir Kaljarį Sardinijoje. Vasaros skrydžių sezono metu padidės populiarių krypčių į Dubliną, Bristolį, Frankfurtą bei Rygą skrydžių dažnis, atnaujinami skrydžiai į Londono Getviko oro uostą bei Oslą.

„Šiemet taip pat sieksime pateisinti atostogų oro uosto vardą. Lietuvos ir kaimyninių šalių keliautojai vėl mėgausis didele saulėtų krypčių įvairove iš Kauno oro uosto. Kasmet stebime augantį turistų iš Oslo, Tamperės bei Stokholmo, kurie poilsiui renkasi Lietuvą, srautą. Tad džiugu, kad daugumai keliautojų Kauno oro uoste prasideda ne tik verslo kelionės, bet ir įsimintinos atostogos”, – sakė laikinai einanti Kauno oro uosto generalinio direktoriaus pareigas Jūratė Baltrušaitytė.

Vasaros sezono maršrutų tvarkaraštyje numatyti skrydžiai į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Londoną (Stanstedą, Getviką), Birmingemą, Bristolį, Edinburgą, Oslą, Stokholmą, Tamperę, Frankfurtą, Rygą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: