(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

16-ojo maršruto darbas koreguojamas keleivių pageidavimu dėl ryte į mokyklą važiuojančių moksleivių. Vasario 22 d. vykusio Kauno miesto savivaldybės administracijos Keleivinio transporto komisijos posėdžio metu nuspręsta iš esmės nekeisti viso maršruto trasos. Priimtas sprendimas pakoreguoti tik dabo dienomis iš Kazliškių 7:57 val. išvykstančio reiso trasą. Šis ryte į mokyklą moksleivius vežantis reisas nuo Kazliškių keliaus įprastai, toliau – Alšėnų, Lazdijų ir Veiverių gatvėmis, toliau kelionę tęs įprastu maršrutu.

Pakoreguotos trasos rytiniu reisu važiuojantys autobusai stos Kazliškių galinėje, Juodelynės g., Alšėnų g., Pilviškių g., Lazdijų g., Seniavos pl. stotelėse, toliau važiuos įprasta trasa ir stos tose pačiose stotelėse, kaip ir anksčiau.

Visi kiti 16-ojo maršruto reisai bus vykdomi kaip ir iki šiol – abiem kryptimis Juodelynės g., Kalvarijos g., Europos pr., Veiverių g., Karaliaus Mindaugo pr., Birštono g., Gimnazijos g., Šv. Gertrūdos g., Savanorių pr., Pramonės pr., Partizanų g., Garažų g., Taikos pr.

Eismo tvarkaraščiai internete adresu: http://www.marsrutai.lt/kaunas

Viešojo transporto entuziastai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: