KTU Informatikos fakultete - diplomų įteikimai
(c) KTU Informatikos fakulteto archyvo nuotr.

Birželio 23 d. 17 val. KTU Informatikos fakultete KTU Statybos rūmų salėje (Studentų g. 48) prasidės iškilminga Diplomų teikimo šventė, kurios metu aukštojo mokslo diplomai bus įteikti 269 fakulteto absolventams, penki jų bus pradžiuginti Modesto Grybausko atminimo stipendijomis, trys dėstytojai už puikų darbą bus apdovanoti padėkomis.

Beje, ši diena įsimintina ne tik fakultetą baigiantiems studentams, tačiau ir konkursų „IT galvosūkiai“ ir „Kaip atrodo Informikas?“ dalyviams bei laimėtojams. Moksleiviams bus įteikti iškovoti prizai, taip pat jie išvys kaip atgyja Informikas virtualioje erdvėje.

Šiemet KTU Informatikos fakultetą baigė 147 bakalaurai ir 122 magistrai. Du bakalaurai ir devyniolika magistrų džiaugsis diplomais su pagyrimu, penki – rektoriaus padėkomis.

Per iškilmes bus įteikta ir Modesto Grybausko, 2001 m. žuvusio KTU Informatikos fakulteto doktoranto, stipendija. Šiais metais stipendija paskirta net penkiems, fakultetą sėkmingai baigusiems studentams:

Tomui Dabašinskui ir Nerijui Pažereckui už darbą „Roboto posistemės, skirtos, objektų atpažinimui ir orientacijai aplinkoje“, Gretai Krivickaitei už darbą „Automatinių testų generatorius“, Domui Masiuliui ir Andriui Srogiui už darbą „Įdarbinimo agentūros veiklos valdymo sistema“. Kiekvienas, komisijai pateiktas darbas, yra nominuotas tūkstančio litų stipendijomis, kurias įteiks fakulteto dekanas prof. Eduardas Bareiša.

Trejus metus iš eilės už sąžiningą, nuoširdų darbą, profesionalų bendravimą su studentais KTU Informatikos fakulteto padėkomis ir dovanėlėmis apdovanojami geriausi metų dėstytojai. Šiemet padėkas gaus Agnius Liutkevičius, Vytautas Bukšnaitis ir Robertas Damaševičius.

KTU Informatikos fakulteto informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: