(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Prieš artėjančias didžiąsias šventes „Alita“, bendradarbiaudama su prekybos ir pramogų sostine „Kauno Akropolis“, sieks naujo pasaulio rekordo – bus pastatyta Kalėdinė eglė iš putojančio vyno butelių. Rekordą planuojama užfiksuoti Lietuvos rekordų knygoje ir po to siekti įrašo pasaulio Gineso rekordų knygoje.

Eglės iš putojančio vyno butelių atidarymo šventė įvyks lapkričio 20 d. Eglės pastatymui bus panaudota beveik 2000 putojančio vyno butelių, specialiai užsakytos ir pagamintos konstrukcijos, ypatinga apšvietimo technika – leis gėrėtis nepakartojamu reginiu iki kitų metų sausio 15 dienos.

“Siekiame, kad Kaune vyktų unikalūs renginiai. Rekordinės eglės atidarymas – tai dovana Kaunui ir visai Lietuvai. Kaunas bus šių metų Lietuvos Kalėdų sostine”, – sako “Resolution Property Managament” generalinis direktorius Baltijos šalims Sigitas Jautakis.

„Kaip gamintojas, ypatingą reikšmę skiriame gėrimų išvaizdai ir vartojimo kultūros kėlimui, taip pat netradiciniams reklamos projektams– tai mūsų misija ir strategijos dalis“, – sakė „Alitos“ rinkodaros ir pardavimo direktorius Darius Vėželis. Pasak jo, tokie projektai kaip šis – savotiška duoklė lojaliems vartotojams bei naujų vartotojų pritraukimas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: