(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Vasario 26 d. uostamiestyje įvertinti pastarųjų metų veiklą ir pokyčius aukštajame moksle į Lietuvos studentų sąjungos (LSS) ataskaitinę Konferenciją rinksis studentų atstovai iš visos Lietuvos. Konferencija – pagrindinis ir aukščiausias 19-tus veiklos metus skaičiuojančios studentų organizacijos valdymo organas.

„Metai išties buvo turtingi veiklos ir iššūkių. Konferencija ne tik gera proga įvertinti, kas nuveikta, bet ir nubrėžti gaires ateičiai. Drauge su studentų atstovais iš didžiausių šalies aukštųjų mokyklų turėsime ką aptarti ir apie ką drauge pamąstyti“,- teigė Konferencijai aktyviai besiruošiantis studentų sąjungos prezidentas Dainius Dikšaitis.

Renginyje be LSS metų veiklos pristatymo taip pat bus svarstomas klausimas dėl organizacijos plėtros. Atsinaujinusi Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos Studentų atstovybė (TTVAM SA) siekia tapti tikrąja LSS nare. Pastaroji Studentų atstovybė savo norą pareiškė per LSS Tarybos posėdį š.m. vasario 11 dieną. Tarybos nariams teigiamai įvertinus šią iniciatyvą, studentų savivaldos narystės klausimas toliau svarstyti perduotas visuotiniam šalies studentų atstovų susirinkimui.

Studentų atstovų Konferencijoje be pačių studentų taip pat pasisakys LR Prezidentės patarėja Gaja Bartusevičiūtė, Švietimo ir mokslo ministerijos, Klaipėdos savivaldybės atstovai, kitų šalies jaunimo organizacijų lyderiai, LSS ALUMNI klubo nariai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: