Mokiniai kviečiami tapti projekto
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Saugesnio interneto projektas glaudžiai bendradarbiauja ir dažnai konsultuojasi su mokiniais:

rengiant konkursus mokiniams, juos vertinant, rengiant informacinę medžiagą apie projektą, be to, mokiniai įtraukti į projekto puslapį Facebook socialiname tinkle ir dalis jų yra šio puslapio administratoriai. Aktyviausieji yra kviečiami dalyvauti projekto organizuojamose renginiuose.

Šiais metais projektas norėtų ne tik papildyti jaunimo komandą, bet ir kviečia kurti naujas komandas savo mokykloje, mieste ar rajone.

Todėl jei nori prisidėti prie projekto vykdymo, jo viešinimo jaunimui, dalyvauti projekto renginiuose, siųsk trumpus aprašymus ir prisijunk prie „Saugesnio interneto“ komandos.

Jaunimo forumo nariai:

– Kviečiami dalyvauti projekto renginiuose;

– Padeda viešinti projektą;

– Komandos nariams organizuojami susitikimai;

– Padeda rinkti informaciją iš kitų šaltinių ir talpinti ją ne tik projekto svetainėje bet ir projekto puslapyje Facebook socialiniame tinkle;

– Jiems dovanojama visa projekto padalomoji medžiaga (kuprinės, skirtukai, plakatai, knygelės ir pan.);

– Informuojami apie konkursus, kuriuose gali dalyvauti patys arba paskatinti savo draugus.

Jei tau 12-18 metų, jei mokaisi mokykloje (nesvarbu, kokio tipo bei kuriame mieste ar miestelyje), jei tau įdomu, esi aktyvus, kūrybingas ir atviras naujovėms, turi minčių, nori daugiau sužinoti ir kitiems papasakoti, kodėl internetas yra svarbus mūsų gyvenime, užpildyk aprašymą ir iki šių metų rugsėjo 23 d. atsiųsk jį adresu: aurelija.michailovaite@itc.smm.lt.

Atsisiųsk aprašymą, kuris mums padės sužinoti apie tave ar tavo suburtą komandą. Jei tavo mintys, idėjos ir siūlomos veiklos mums patiks, tikrai tau padėsime viską įgyvendinti.

Suskubę atsiųsti aprašymus ir tinkantys į komandą gali suspėti sudalyvauti projekto organizuojamoje mokinių stovykloje, nes į ją bus kviečiame ne tik esami, bet ir nauji Jaunimo forumo komandos nariai. Daugiau informacijos apie stovyklą galima rasti čia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: