(c) stock.xchng archyvo nuotr.

„Cechas.com“ ir iniciatyvinė kūrėjų grupė „Įkvėpimas ‚10“ Kauno miesto bendruomenei pristato, rugpjūčio 28–29 dienomis vykusių, kūrybinių dirbtuvių rezultatus.

Artimiausi „Įkvėpimo“ pasirodymai:
Rugsėjo 16 d. 20 val „Pecha Kucha“ kavinė Abato menė (Vilniaus g. 7).
Rugsėjo 18 d. 22–02 val „Kauno naktys“ Scena prie Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios (Kauno Soboro).
Rugsėjo 24 d. 16–22 val „Tyrėjų naktis‘ 2010“ KTU Statybos ir architektūros fakultetas (Studentų g. 48).

Kūrybinių dirbtuvių rezultatai

Šiais metais dirbtuvių dalyviai pasižymėjo didele veiklos sričių įvairove: kompozitoriai, programuotojai, tapytojai, dizaino ir žiniasklaidos technologijų žinovai… – visi jie vienijosi bendram kūrybiniam procesui. Jo metu kompiuterinių technologijų pagalba buvo bandoma praturtinti realybę. Nepaleidžiant įkvėpimo ir tęsiant dirbtuvių dalyvių susitikimus kuriama nauja įtraukiančių žaidimų programa, siekianti pademonstruoti praturtintos realybės technologijos panaudojimo galimybes.

Pinigų lietus
Turbūt visuomet svajojai, jog pradėtų lyti pinigų lietus. Svajokite atsakingai, nes svajonės kartais pildosi! Jau dabar gali išsimaudyti piniguose ir pašokinėti pinigų baloje.

Taiklioji ranka
Vos pasibaigus vienam krepšionio čempionatui, pradedame treniruotes kitam. Ateik ir išbandyk savo jėgas! Galbūt tau pasiseks ir būsi pakviestas prisijungti prie naujos Lietuvos krepšinio rinktinės komandos. Šį kartą treniruotei renkamės netradiciškai – prie kompiuterio ekrano.

Liūdesio debesys
Liūdni aplinkinių veidai Tau gadina nuotaiką? Nerandi būdo, kaip su tuo susidoroti? Mes tau siūlome unikalų sprendimą – liūdesio debesį išsklaidyti interaktyviame žaidime.

Draugų raidės
Esi kartuvių žaidimo asas? O gal tiesiog nori susirasti draugų? Pasiūlymas kaip tik Tau! Žaidimas. Vienas žmogus – viena raidė, susirask draugų – surink žodį.

Turi idėjų, kurias norėtum realizuoti kartu? Prie šios komandos prisijungt niekada nevėlu! Rašyk laišką elektroniniu paštu dalyvausiu@ikvepimas.lt. Paminėk savo vardą, pavardę ir trumpai aprašyk, kaip norėtum prisidėti.

Daugiau informacijos apie projektą galite rasti www.ikvepimas.lt

Kontaktinis asmuo:

Alius Levinskas
info@ikvepimas.lt
+37063305098

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: