Pagyvenusių žmonių mėnuo
(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Spalis – pagyvenusių žmonių mėnuo. Jau tradicija tapo kiekvienų metų spalio mėnesį daugiau dėmesio skirti senjorams ir bent kiek prisidėti prie jų aktyvesnio gyvenimo. Anot organizatorių, tokios iniciatyvos šiems žmonėms yra labai svarbios.

„Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šį spalį skirsime senjorams. Maloniai prisijungiame prie bet kokios iniciatyvos, kuri skatintų pagyvenusius žmones daugiau bendrauti bei jaustis pilnaverte visuomenės dalimi. Šiems žmonėms tai yra labai svarbu“, – teigia prekybos centrų „Molas“ ir „BIG“ marketingo vadovė Goda Marija Isakė.

Spalio mėnuo pasižymi ypač didele senjorams skirtų renginių gausa. Jiems organizuojami kultūriniai renginiai, parodos, susitikimai su įdomiais žmonėmis, kviečiama vaišintis kava ar tiesiog smagiai pabendrauti.

„Pagyvenusiems žmonėms svarbiausias yra dėmesys. Gal tos pačios kavos ir namie galėtų atsigerti, tačiau čia jie ateina dėl socialinio bendravimo, dėl galimybės būti kartu. Tikimės, kad šiais metais dar daugiau senjorų panorės aktyviai praleisti savo laisvalaikį“, – pažymi Goda Marija Isakė.

Nemokamos kavos ar arbatos Kaune esantis prekybos centras „Molas“ kviečia senjorus kiekvieną spalio mėnesio sekmadienį, 9-11 val. kavinėje „Grand Cafe“ ir restorane „Forto Dvaras“.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: