(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

„Crime scene New Year” – yra kasmetinis renginys skirtas naujiems metams sutikti. Kasmet renginys vyksta tą naktį iš gruodžio 31-os į sausio 1-ąją visąlaik skirtingoje vietoje. Praeitais metais renginys sutraukė maždaug 800 lankytojų į praeitų metų, Kauno klubinio gyvenimo naujoką, klubą UPS.

Dar daugiau jėgos, dar daugiau linksmybių

Šiais metais organizatoriai pažadėjo įdiegtį kokybiškesne garso aparatūrą ir šviesos efektų sistemą nei praeitais. Kaip teigia renginio kūrėjai garso kokybiškumas ir šviesos efektų skoningumas sudaro tokia vakarėlių aurą kokią labiausiai vertina jų lankytojai.

Nauji metai – nauja vakaro tema

Praeitų metų „Cops & Thugs“ vakarėlio tematiką šiais metais pakeis subtili Fetiš tematika. Renginį organizatoriai pristato taip:

Pagaliau priartėjo diena. Ir manau jūs jau pasiruošę išgirsti šokiruojančią žinią! Visus metus stebėjome ir tyrėme slaptos fetišistų sektos veiklą. Visai neseniai perėmėme užkoduotą pranešimą apie fetiš sektos susirinkimą Kauno Jazz palėpėje, kur gruodžio 31dieną, apeigų metu bus aukojama nekalta mergelė ir pradedama masinė invazija. Pernai visi buvo kviesti liudininkais į amžiną atilsi UPS klubą, kur įvyko didžiausias metų nusikaltimas. Visiems įkalčiams išnykus minioje, liko tik keletas antrankių ir rimbų. Juos panaudosime maskuotei infiltruotis į fetišistų būrį. Kviečiame visus prisidėti prie operacijos ir sustabdyti fetišistų invaziją. Visi renkamės 21:00, Kauno Jazz Palėpėje, kur mus pasitiks:

Fetišistai inkvizitoriai:

Alko (Street Up)
Maxi J (Street Up)
Mathew Glow (Beat & Bang)
ToLoud (Beat & Bang)
T-Miak (Beat & Bang)
Carma Wild (Biohazar)
Ampule (Detroitish*t)
+ Svečiai iš Klaipėdos :
Chipak
Nayas

Renginio informacija:

Vieta – Jazz Palėpė, Kęstučio g. 6, Kaunas
Data – 2010 12 31
Pradžia – 21:00
Bilieto kaina – iki 12h arba su skrajute 10lt; kitiems 15

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: