(c) KaunoZinios.lt archyvas

„Jeigu jau pavargai nuo krizės – nužudyk ją“, – tokiu šūkiu Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“ kviečia į vakarėlį „Recession Buster: Kill The Crisis“. Jau šį šeštadienį, spalio 10 d., 22 val., visi teleportuosimės į 2008-ųjų pradžią, kai dar niekas įkyriai nekartojo žodžio „krizė“. Kai visi, susikabinę rankomis, laimingai ėmė paskolas ir gerai gyveno.

Vakarėlis „Recession Buster: Kill The Crisis“ skirtas ne liūdėti ir net ne žudyti, o džiaugtis. Optimizmo ir geros nuotaikos (kitaip „Pop Star Bar“ net ir nemoka) kupinoje diskotekoje žinomi didžėjai Andrius Rio ir Modaco, pasislėpę po keistais vardais Girtako ir Mr. Hang Over, vaidins ne pagrindinį vaidmenį. Pagrindinis vaidmuo šiame vakarėlyje be didelių serialų specialisto Skaisgirio atrankų atiteko neregėtoms nuolaidoms.

Pamatęs šį renginį, amžiną atilsį Valančius norėtų prasmegti skradžiai žemę. Bet dabar juk nuodėmingasis 21-amžius – visi supras. Šeštadienį visus pradžiugins ypatingos baro kainos: dvigubi „šotai“ – tik 6 lt, o visi ypatingieji kokteiliai – tik 12 lt. Taip „Pop Star Bar“ kovos prieš krizę, o tiksliau iš jos juoksis. Nors ši nuo pirmo vakarėlio kauniečių pamėgta pasilinksminimo vieta net ir sunkiu ekonomikai metu visada pilna gerai nusiteikusių ir laimingų žmonių, tad šis vakarėlis dar ir padėka visiems jiems.
„Recession Buster: Kill The Crisis“ – tai išskirtinis renginys, kai, nesivaržant piniginės tuštėjimo, bus galima ragauti ir pačių prašmatniausių gėrimų už „superinę“ kainą. Juk kai kurie kokteilai vakarėlio metu bus parduodami su didesne nei 50% nuolaida,“ – sakė „Pop Star Bar“ programos ir marketingo vadovas Laurynas Lisauskas.
Sugrįžimo į 2008-uosius vakarėlis yra puiki proga paragauti specialiai „Pop Star Barui“ sukurto energinio gėrimo „Pop Star Energy“. Šis tik šiame bare pardavinėjamas energijos pliūpsnis susilaukė nepaprastos sėkmės ir komplimentų. Anot baro lankytojų, jis ne tik gaivina, bet ir yra skanus.

Gruodžio mėnesį savo pirmąjį gimtadienį švęsiantį „Pop Star Bar“ spalio mėnesį aplankys kaip niekada daug svečių iš skirtingų kontinentų. Kauno bare prie pat Laisvės alėjos visus sups Ibizos saulės prijaukintas „Pacha“ veidas Nacho Marco, beveik kaunietis žvaigždžių-žvaigždė Da Sunlounge, visų mylimas tech-house teroristas Shur-I-Kan ir svečiai iš San Francisko – Andrew Phelan & Origami.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: