(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Nuo penktadienio iki sekmadienio trys Baltijos valstybės – Lietuva, Latvija ir Estija – futbolo aikštėje aiškinsis, kuri stipriausia. Nacionalinės vyrų rinktinės kausis S. Dariaus ir S. Girėno stadione Kaune, jaunimas (U-21) – Marijampolės „Sūduvos“ stadione.

Į Kauną atvyksta ne tik Estijos, Latvijos sirgaliai bei žurnalistai, bet ir būsimų EURO 2012 atrankos ciklo šalių atstovai, kurių tikslas išanalizuoti būsimų priešininkų žaidimą.

Mūsų šalies vyrų rinktinės dvikovas su kaimynais tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija, kuri nuo birželio 10 dienos matoma visoje Lietuvoje.

„Džiaugiamės, kad pagaliau tapome visai Lietuvai visais įmanomais būdais transliuojančiu kanalu. Šiandien šalyje jau visi turi galimybę matyti „Lietuvos ryto“ TV programą skaitmeniniu, kabeliniu ir analoginiu būdu“ – sakė televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis.

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius džiaugiasi partneryste su „Lietuvos ryto“ televizija, tačiau tikisi sulaukti sirgalių palaikymo ir stadionuose.

„A lygos klubų susitikimai vidutiniškai pritraukia daugiau kaip 1000 žiūrovų į stadionus. Žiūrovų skaičiui mažai įtakos turi net šiuo metu vykstantis Pasaulio futbolo čempionatas“, – augančiu futbolo populiarumu džiaugėsi L.Varanavičius – „Sekmadieniais per „Lietuvos ryto“ televiziją rodomos A lygos rungtynės – vienos populiariausių televizijos laidų, o remiantis skelbtais rezultatais – rinktinės rungtynės su Ukraina pateko į žiūrimiausių laidų trejetuką“.

„Lietuvos ryto“ televizija tiesiogiai transliuos Lietuvos dvikovą su Latvijos rinktine, kuri vyks jau ši penktadienį nuo 18:10 ir rungtynes su Estija, kurios vyks sekmadienį tuo pačiu metu. Šiuos susitikimus galima bus stebėti ne tik televizijos ekranuose, bet ir internete.

Daugiau informacijos dėl transliacijų

Šestadienį vyks rungtynės tarp Latvijos ir Estijos komandų. Baltijos šalių jaunimo (U-21) rinktinės žais Marijampolės “Sūduvos“ sporto centro stadione tomis pačiomis dienomis, tik nuo 13 valandos.

Bilietais į Baltijos taurę prekiauja BILIETAI.LT, įėjimas į jaunimo rinktinių dvikovas – nemokamas.

LFF informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: