(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Šių metų, kovo 7 – 20 dienomis, Kauno ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybė vykdė socialinę akciją – „Pasidalink gerumu“. Prie šios akcijos įgyvendinimo prisidėjo Raudonasis Kryžius bei prekybos centrų tinklas „Iki“. Studentai buvo raginami atiduoti nebenešiojamus drabužius ir nenaudojamus žaislus tiems, kam jų labiausiai reikia – vargingai gyvenančioms šeimoms.

Akcijos metu buvo surinktas nemažas kiekis daiktų bei drabužių, kuo universiteto atstovai tikrai džiaugiasi. Šioje akcijoje dalyvavo Kauno ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto administracija, studentai ir žmonės, kurie pietauja ISM patalpose įsikūrusioje valgykloje. Surinkti daiktai bus paskirstyti Raudonojo Kryžiaus Šalpos Fondo.

Kauno ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybė yra vykdžiusi panašių socialinių akcijų ir anksčiau – praėjusių metų gruodžio 29-ąją dieną ISM studentai apsilankė Kauno savivaldybės vaikų globos namuose. Tąkart mažieji sulaukė dovanų, kartu žaidė, dainavo bei pildė ilgiausią dovanų ir norų sąrašą.

Gruodžio 30- ąją dieną ši gerumo akcija buvo pratęsta bei įgyvendinta Kauno Panemunės senelių namuose.

Tokiomis akcijomis studentai yra skatinami būti socialiai atsakingais piliečiais, rūpintis žmonėmis, kuriems reikalinga pagalba, nebūti abejingais ir pasidalinti gerumu. Kauno ISM Studentų atstovybė ir toliau žada būti dėmesinga kitiems, organizuoti panašias gerumo akcijas ir prisidėti gerais darbais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: