Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius teigia, kad šalies oro uostai neturėtų konkuruoti tarpusavyje, svarstoma apie vieną oro uostų valdymo įmonę. Jo teigimu, Lietuvos pašto išsikelti tikslai yra teisingi, įmonės privatizuoti neketinama.

“Mąstau, kad reikėtų galvoti apie bendrą oro uostų bendrovę Lietuvoje, kad ne kiekvienas oro uostas atskirai dėliotų savo rinkodarą, perviliotų vienas iš kito, vienas vadovas būtų geras, o kitas – blogas. O kas iš to vertinant Lietuvos mastu? Todėl ir yra minčių įvesti bendrą valdymą, kad būtų tvarka ir rezultatas”, – interviu “Verslo žinioms” sakė R.Sinkevičius.

Jo teigimu, Lietuvos pašto privatizuoti neketinama.

“Apie pardavimą šiandien mes nekalbame, nes tuomet turėtume šnekėti apie privatizavimą. Kai kurie “Pay Post” taškai jau veikia, dalies jų pajamos jau viršija sąnaudas, paslaugų spektrą planuojama plėsti per kitą, su bankininkyste sietiną veiklą. Gal ne visi bankai dėl to bus laimingi. Pagyvensim, pamatysim. Tikslas yra teisingas. Aš teigiamai vertinu Lietuvos pašto veiklos perspektyvas”, – sakė susisiekimo ministras.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: