Kanalizacija (Socialinių tinklų nuotr.)

Vienas japonas penkias valandas išbuvo pasislėpęs lietaus nutekamajame vamzdyje, kad galėtų, kaip įtariama, fotografuoti po moterų sijonais, tačiau praeiviai pastebėjo pro kanalizacijos vamzdžio groteles kyšančius jo plaukus ir perdavė vyrą pareigūnams, pranešė policija ir žiniasklaida.

Įtariama, kad 28 metų Yasuomi Hirai (Jasuomis Hirajus) įsispraudė pro 28 centimetrų diametro angą ir ją uždengė geležinėmis grotelėmis, trečiadienį sakė policijos atstovas.

“Grotelių kraštas prispaudė jo plaukų sruogą ir tai patraukė praeivių dėmesį”, – kalbėjo Hiogo prefektūros policijos atstovas Kobėje.

Pasak jo, šis nusižengimas uostamiestyje buvo įvykdytas rugpjūčio mėnesį, tačiau Yasuomi Hirai pareigūnai suėmė tik pirmadienį po užsitęsusio policijos tyrimo.

Bulvarinis laikraštis “Sports Hochi” antradienį pranešė, kad Yasuomi Hirai vamzdyje išbuvo penkias valandas ir visą tą laiką pro groteles darė nuotraukas savo išmaniuoju telefonu.

Remiantis vietos pranešimais, už panašų nusižengimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo vyras suimamas jau nebe pirmą kartą.

Jis jau kartą buvo sučiuptas prieš dvejus metus, kai tuo pačiu tikslu taip pat buvo įsispraudęs į lietaus kanalizacijos vamzdį, nurodė “Sports Hochi”.

Tuomet sulaikytasis pareigūnams neva paaiškino, kad kitame gyvenime norėtų atgimti “kaip šaligatvio dalis”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: