Pexels.com archyvo nuotr.

Dovilė ir Tadas – jau dvejus metus laimingai vedusi pora. Netrukus jie kartu ketina imti būsto paskolą, tačiau dar visai neseniai jiedu buvo visiškai vieniši žmonės, o už tai, kad atrado vienas kitą yra dėkingi internetui.

Pora nusprendė papasakoti savo istoriją, kadangi nori, jog visuomenė suprastų, jog ieškoti antrosios pusės internete – nieko gėdingo. Kaip juokaudamas sako Tadas, jie nori grąžinti skolą internetui.

Suvedė populiari programėlė

Galbūt sakyti internetu šiuo atveju nėra visiškai tikslinga, kadangi Dovilė ir Tadas susipažino žinomos aplikacijos „Tinder“ dėka. Jie abu turėjo ją savo mobiliajame telefone ir per programėlę parodę abipusę simpatiją sutarė susitikti realybėje.

„Įsirašiau tinderį tiesiog juokais. Tikrai negalvojau, kad kažkas iš to gausis. Tiesa sakant, net neplanavau su kažkuo susitikti, galvojau gal rasiu susirašinėjimų draugą ar panašiai, tačiau Tadas man iškart patiko, pradėjome bendrauti per programėlę, vėliau tapome feisbuko draugais ir sutarėme susitikti realybėje“, – savo ir būsimo vyro bendros istorijos pradžią prisiminė Dovilė.

Tuo tarpu Tado situacija buvo kiek kitokia – vyras pripažįsta, jog „Tinder“ įsirašė su konkrečiu tikslu susirasi širdies draugę.

„Žinote, man buvo jau 26-eri metai, neinu į klubus ar panašiai. Mano darbo kolektyve taip pat praktiškai vien vyrai, o aš norėjau turėti antrą pusę, jaučiausi gana vienišas, draugai aplinkui jau kūrėsi šeimas. Būtent todėl ir įsirašiau „Tinder“. Nematau tame nieko gėdingo ar blogo, tai yra visiškai normalu“, – sakė Tadas.

Tuos kurie gėdijasi pažinčių internetu vadina kompleksuotais

Pora juokauja, kad ne kartą yra realybėje girdėjusi juokų apie poras kurios susipažino internetu ar net žmones, kurie virtualioje erdvėje ieško pažinčių. Tam jie nepritaria ir tokius žmones vadina kompleksuotais.

„Kompleksuoti yra ne tie žmonės, kurie ieško naujų pažinčių internete ar per įvairias aplikacijas, o tie kurie iš to juokiasi. Jie taip daro nes patys bijo tą padaryti, nors kaip aš jau ir sakiau tai tikrai nėra kažkas gėdingo. Dar juokingiau, kad dažnai jie patys turi, kad ir tą patį „Tinder“, tačiau tą slepia – aš nežinau kaip daugiau tai pavadinti, juk tai yra patys didžiausi kompleksai“, – sakė Tadas.

Jam antrino ir žmona: „Kažkada atostogavome su kita pora. Tai mano draugė ir jos vyras, dabar mes draugaujam šeimomis. Turėjom situaciją, kad vietinis Turkijos gyventojas paklausė mūsų kaip susipažinom. Mes su Tadu iškart pasakėme, o mano draugė sakė, kad jie susipažino per studentų sueigą. Tai buvo melas ir nesupratau, kodėl ji nedrįso pasakyti, kad taip pat susipažino internetu – tokie dalykai man šiek tiek juokingi“, – pasakojo Dovilė.

Vienišius ragina išnaudoti virtualią erdvę

Tiek Tadas, tiek Dovilė savo vienišus draugus, kurie leidžia suprasti, jog norėtų turėti antrąją pusę raginą išnaudoti šių laikų galimybes. Bendras jų patarimas – elgtis drąsiai.

„Nebijokite, jeigu norite kažką susirasti, tai tikrai užsiregistruokite kokiame pažinčių portale ar panašiai Nematom jokio skirtumo nei leisti laiką bet kokiam kitam, pavyzdžiui auto, portale. Užsienyje taip susipažįsta labai daug žmonių. Žinoma, visada būna visokių situacijų. Turbūt visi esame girdėję, kad nuotraukos būna vienos, o žmogus ateina visai kitoks ir panašiai. Tačiau dažniausiai apsimetėlius tikrai galima identifikuoti. Galų gale galima susirasti tiesiog gerų draugų“, – sako pora.

Yra išbandęs net sekso forumus

Būdamas jaunesnis Tadas yra išbandęs net ir sekso pažinčių svetainę. To vyras taip pat visiškai nesigėdija ir vadina tai tiesiog linksmu nuotykiu. Tiesa, Dovilė sako, kad tam nesiryžtų.

„Buvau užsiregistravęs net sekso forume, su niekuo nesusitikau, bet tiesa sakant buvo smagu pabendrauti su keletu merginų. Nematau tame nieko blogo, buvau jaunas, norėjau tam tikrų naujų patirčių, tokios man buvo sex pažintys. Jeigu žmonės to nori, juk tam tie forumai ir yra skirti. Aišku, gali sutikti visokių žmonių, bet kaip sakėme – protingi atsirenka“, – su šypsena praeitį prisiminė Tadas.

„Pati tokiose svetainėse nesu buvusi, bet vyro elgesio nesmerkiu. Aš tik manau, kad gal čia tokios svetainės, kur 10 vyrukų bando „kibinti“ vieną moterį, – juokdamasi sakė Dovilė. – Tačiau jeigu žmonės to nori, kodėl gi ne – juk tai ir yra tam skirta niša, kad surastum antrą žmogų, kurį domina panašios temos“.

Užsakymo nr. KMC190024

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: