Pexels.com archyvo nuotr.

Romantiška nuotaika ir fantazijos yra gero laiko garantas. Jeigu pasistengsite ir pasirūpinsite tinkama atmosfera vakaro praleidimui, jūsų mylimoji ne tik, kad atsilygins jums tuo pačiu, tačiau ir labai realu, jog pames dėl jūsų galvą. Turbūt apie „galvos pametimą“ mąsto tik jaunos porelės arba tik besiruošiantys pora būti asmenys, todėl šie patarimai ir bus skirti tik jiems. Vyrai, tikimės, kad vadovaudamiesi šia informacija ne vieną moterį paversite laiminga! Kaip padaryti tai, kad ji pamestų galvą?

Visų pirma – vaizdas

Sako, kad tik vyrai myli akimis. Melas. Moteris mėgsta gražų vaizdą dar labiau už vyrus, tik joms patinka, kai vaizdą sukuria dėl jų, joms. Net, jeigu nesate didelis estetas ar vizualių grožybių žinovas, moterys yra atlaidžios ir pastangų bei noro joms daugiau nei pakanka. Svarbu, kad jaustųsi nuoširdumas, dėmesys, jausmai.

Kaip tai perteikti į vaizdą? Suorganizuokite pasimatymą namuose. Visa ko centre gali būti jūsų gamintas patiekalas. Sutvarkyti namai, putojantis vynas arba skanios sultys bei fone grojanti romantiška muzika kartu su pritemdytomis šviesomis padės jai suprasti jūsų intencijas. Nedvejokite ir įdėkite pastangų į aplinkos paruošimą laiko praleidimui kartu. Tos pačios romantinės klišės kaip rožių žiedlapiai ant lovos ar puokštė gėlių kaip dovana – tikrai veikia.

Jeigu vesitės ją į restoraną ar teatrą, pasirinkite kiek ištaigingesnę, jaukią vietą, kur visa aplinka būtų maloni.

Po to, bet ne ką mažiau svarbu – jausmas

Kada yra pilnai pasirūpinta estetika, galima pereiti prie emocijų. Nors visas pasiruošimas irgi turi būti su emocija, dabar kalbame apie jausmus, kuriuos perteiksite romantiško vakaro metu. Sakykite daug komplimentų. Aišku, tai neturėtų būti nesustojanti meilikavimų lavina, nes tai gali ir įgrįsti. Pagirkite išvaizdą, akis, lūpas, šypseną, juoką. Pabučiuokite ranką, atstumkite kėdę, pasakykite, kad jos pasiilgote.

Pasistenkite daugiau dalykų atlikti už savo išrinktąją. Įpjaukite jai gabalėlį torto ar maisto, atneškite gėrimus, padėkite užsivilkti paltą. Visa tai susideda į plačią ir labai žavią visumą, kurios apsuptyje moteris jaučiasi saugi, mylima ir po truputėlį pameta galvą.

Pasimatymo ir vakaro metu daug žiūrėkite jai į akis. Kai žiūrite moteriai į akis, jai atrodo, kad neturite ko slėpti ir jai tai labai patiks. Daug lieskite jos rankas, būkite už jų susikibę. Kuo daugiau artumo ir noro būti šalia.

Ir svarbu, kad visa tai kažkur vestų

Viena lietuvių socialinių medijų asmenybė bei santykių ekspertė gražiai apibūdino moterų ir vyrų seksualumą (seksualumas bei seksas su romantika žengia koja kojon). Ji pasakė, kad moteris yra, kaip verdantis vanduo, o vyras – ugnis. Tad taip jau gaunasi, kad ugnis iškart nori veiksmo, skuba, lekia ir verčiasi per galvą. Na, o moteriai reikia laiko „užvirti“. Turi būti bučiniai, glamonės, preliudija. Jūs abu tikriausiai žinote, kad romantiško pasimatymo metu seksualinės fantazijos nėra retas svečias. Tačiau moteris neturi jausti nė menkiausio spaudimo, kitaip viskas žlugs, ji pasidarys atšiauri, pikta.

Moteris norės jausti iniciatyvą, dėmesį bei aistrą. Palaipsniui padidinkite apsukas ir pasiūlykite pasivaikščioti ir po dangumi arba nuošaliame skersgatvyje „pavokite“ bučinį. Jeigu žmogus jaučiasi geidžiamas, jam ir pačiam norisi atsakyti panašia emocija. Na, o po visko… Žinote kas bus po visko? Ogi ji tikrai ir visiškai pames galvą dėl jūsų

Užsakymo Nr. KMC190013

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: