Organizatorių archyvo nuotr.

Laidų ciklas plaukimas nuo A iki Z kviečia žiūrovus išgirsti istorijas bei patarimus iš pirmų lūpų.

Laidose kalbama su treneriais, plaukikais, bei kitais plaukimo sporte žinomais asmenimis.

Plaukimas nuo A iki Z: Lietuvos plaukimo istorijos pradžia.

Šiame epizode kviečiame susipažinti su plaukimo sporto istorija, išgirsti apie pirmąsias plaukimo varžybas Lietuvoje, sužinoti apie plaukimo perspektyvas Lietuvoje.

Plaukimas nuo A iki Z: Išmokite apsaugoti save bei kitus vandenyje.

Vandenyje, ypač vasaros laikotarpiu, įvyksta labai daug nelaimingų atsitikimų. Kasmet Lietuvoje nuskęsta apie 190 žmonių. Niekas negali užtikrinti Tavo saugumo, tik Tu pats! Kaip apsaugoti save ir vaikus bei išvengti nelaimės pamatysite jau šioje laidoje.

Plaukimas nuo A iki Z: Plaukimo pamokos – raktas į saugias pramogas.

,,Mokėjimas plaukti – tai vienas iš tų dalykų, kuriuos privalu mokėti. Lygiai taip pat, kaip mes mokomės užsienio kalbą”. Nemokėdamas plaukti, žmogus vandenyje gali susidurti su daug grėsmių. Geriausias prevencinis būdas, kaip to išvengti – tai mokytis plaukti nuo mažens. Taip pat, plaukimas lavina daugybę įgūdžių, kurie reikalingi šiuolaikiniam žmogui.  Kokie tai įgūdžai? Ką reikia žinoti prieš užsirašant į plaukimo pamokas? Kaip pasiruošti plaukimo pamokoms? Į visus šiuos ir kitus klausimus atsakysime jau šioje laidoje!

Plaukimas nuo A iki Z: Pirmosios plaukimo pamokos baimės bei potyriai.

Pirmoji plaukimo pamoka yra viena svarbiausių visose treniruotėse. Jos metu susipažįstama su svarbiausiais momentais. Pirmosios treniruotės tikrai nereikia bijoti, nes treneris padės nusiraminti, su viskuo supažindins ir padės kiekvienam vaikui pasijausti saugiu.
Kad pirmoje pamokoje jaustumėtės dar geriau, dalinamės vaizdine medžiaga, kuri supažindins ką joje veikia ir sužino vaikai.

Plaukimas nuo A iki Z: Plaukimo būdai bei technika

Yra išskiriami 4 plaukimo būdai. Kiekvienas jų unikalus ir įdomus, turintis skirtingas plaukimo technikas. Kokios jos, kaip jų lengviau išmokti bei kitas įdomybes apie plaukimą krauliu, krūtine, nugara bei delfinu, sužinosite jau šioje laidoje!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: