Filmas „Motina"

Netflix premjera: trileris „Motina“ ir Jennifer Lopez įkūnyta herojė, kurios tikslas išgelbėti savo paliktą dukrą.

Filmas „Motina“ vaizduoja meįvardytos armijos veteranės, žinomos kaip „Motina“, kuri įsitraukia į ginklų kontrabandos operaciją su buvusiu SAS jūrų pėstininku Adrianu Lovellu (Josephas Fiennesas) ir ginklų prekeiviu Hectoru Alvarezu (Gaelis Garcia Bernalis). Kartu jie imasi turto ir likimo ieškojimo, įskaitant ginklų kontrabandą.

Būama nėščia, ji sužino apie jų dalyvavimą prekyboje vaikais ir  žiaurios konfrontacijos metu, FTB saugomuose namuose per anksti pagimdo dukrą. Norėdama apsaugoti savo dukterį, moteris nutraukia visus tėvystės ryšius ir atsisako savo gimusios dukters.

Pagrindinį vaidmenį atliekanti Jennifer Lopez pasitraukia į atokų namelį Aliaskoje, kur praleidžia 12 metų izoliacijoje, tačiau sužinojus iš buvusio sąjugininko, kad jos dukrai gręsia pavojus, viskas pasikeičia.

Kuomet pasiekia žinia, kad jos apie jos dukrą Zoe (Jucy Paez) sužino Alvarez vyrai, motina susivienija su vienu FTB agentu Cruise‘u (Omari Hardwick), kad išgelbėtų savo paliktą dukrą.

Filmo „Motina” ištrauka

Kai Motinos dukra Zoe yra pagrobiama, Motina ir Kruizas vyksta į Kubą, kad išgelbėtų mergaitę nuo Alvarez. Motinai atskleidus savo tikrąją tapatybę Zojai, ši supranta, kad ji yra jos motina.

Siekdami keršto, kaip duetas jie eina išvien, siekdami išlikti gyvais. Motinas vienintelis ir tikras tikslas: bet kokias būdais išgelbėti ir apsaugoti savo dukrą.

Visgi, įvykus netikėtam išpuoliui, kai visi nukentejo, išskyrus Motiną, ši visko imasi į savo rankas. Ji naršo klastingą pasaulį, pasiryžusi išgelbėti save ir savo vaiką. Istorijai besivystant, atskleidžiamos įvairios paslaptys, kelionė pasiekia skirtingas lokacijas. Motina atranda tikrąją pasiaukojimo, meilės prasmę ir pastangas, kad apsaugotų savo paliktą dukrą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: