Viviane Obenauf / instgram archyvo nuotr.

Pirmieji santuokos metai dažniausiai vadinami medaus mėnesio laikotarpiu. Tačiau taip nutinka ne visiems: buvusi profesionali boksininkė Viviane Obenauf apkaltinta, jog galimai žiauriai užpuolė ir mirtinai sumušė savo naująjį sutuoktinį.

34-erių metų Obenauf Šveicarijoje buvo suimta, kaip pagrindinė įtariamoji dėl žiaurios 61-erių sutuoktinio Tomo mirties. Pranešama, kad auka mirė namuose, kuriuose gyveno kartu su Obenauf ir, kad tyrimo metu buvo nustatyta, jog jis mirė nuo žiauraus užpuolimo. Buvo nuspręsta, jog aukos mirtį nulėmė buku daiktu sukelti rimti sužalojimai.“

Obenauf buvo puiki sportininkė

Anksčiau Obenauf buvo profesionali boksininkė. Viviane gimė 1986 metų, spalio 25 dieną, Rio de Žaneire. Užaugo Žuis de Fora mieste.

Jos, kaip sportininkės, talentas pasireiškė dar jaunystėje. 12-os buvo entuziastinga futbolininkė ir puiki bėgikė, o taip pat priklausė ir Olimpinei gimnastų komandai.

Viviane Obenauf / instgram archyvo nuotr.

Būdama 18-os nusprendė tapti boksininke. To siekdama baigė vidurinę mokyklą. Po metų universitete, Viviane pradėjo profesinį gyvenimą. Dirbo viešbučių registratūroje bei sekretore. 2013 Bazelyje išlaikė Šveicarijos verslo egzaminą ir nuo to laiko dirba viešojo maitinimo industrijoje. Viviane ir toliau stengiasi tobulinti savo profesinius gabumus, lankydama baristų kursus ir vyno seminarus. Nuo 2015 metų pabaigos iki 2016 metų pradžios, Viviane baigė kvalifikacijos kėlimą mokytojos srityje. Šie mokymai buvo itin svarbūs jos ateities projektams.

2016 metų rugpjūtį Viviane atidarė savo nuosavą sporto klubą“.

Obenauf profesinis rekordas yra pelniusi tarptautinius WBF lengvasvorės ir WBA super lengvasvorės titulus.

Daugelį metų trukusios treniruotės suteikė sportininkei nepriekaištingą fizinę būklę bei gebėjimą mušti žmones.

Viviane Obenauf / instgram archyvo nuotr.

 

Obenauf ir praeityje yra užpuolusi žmogų

Šveicarijos žiniasklaida paskelbė, jog Obenauf 2016 metais buvo suimta už užpuolimą. Naktiniame Londono klube švenčiant savo 30-metį kažkoks vyras griebė Obenauf už užpakalio. Pasak įrašų, Obenauf atsisuko ir smogė vyrui į veidą. Dėl to tą naktį jai teko keletą valandų praleisti areštinės kameroje.

Tačiau dauguma nepalaikytų žmogaus smurtaujančiu, vien dėl to, kad gina savo kūną. Bet tai ne vienintelė istorija apie tariamą Obenauf smurtą. „Šveicarijos laikraštis „Blick“ apklausė buvusį Obenauf vaikiną, kuris tvirtino, kad buvusi profesionali boksininkė praeityje yra jį užpuolusi. Asmuo teigė, kad Obenauf keturis ar penkis kartus smogė jam į veidą.“

Viviane Obenauf ir jos sutuoktinis / instgram archyvo nuotr.

Naujas vyras ir siaubinga mirtis

Obenauf ir jos sutuoktinis Tomas, dėl privatumo sumetimų identifikuojamas tik vardu, susituokė 2020 metų sausį. Tomas buvo restorano savininkas, o Obenauf turėjo nuosavą sporto salę. Abu gyveno Šveicarijoje. Obenauf turi sūnų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: