Bradas Pittas / Filmo "Kulkų ekspresas" kadras

Kai įsigyjate gyvenamąjį namą, paprastai tikitės tapti naujuoju (ir vieninteliu) tuščio namo gyventoju. Tačiau aktoriaus Brado Pitto atveju, įsigyjant namą, kuris papildė jo didžiulę valdą, į ją buvo įtrauktas buvęs savininkas, dabar tapęs ilgamečiu namų svečiu.

Tas žmogus, Džonas, kuris pardavė namą Pittui, buvo pagyvenęs devyniasdešimtmetis. Pittas leido jam gyventi namuose be nuomos mokesčio, kol vyras mirė būdamas 105 metų.

Jei toks dosnus susitarimas atrodo neįprastas, verta paminėti, kad tai buvo ne vienintelis namas Pitto valdose – jis buvo vienas iš daugelio. A lygio žvaigždė 1994 m. įsigijo beveik hektaro žemės sklypą iš aktorės Cassandros Peterson, dar žinomos kaip “Elvyra” iš filmo “Elvyra, tamsos valdovė”. Pasak jos, palei sklypo kraštą buvo daugiau nei 20 namų, ir kai vienas iš jų būdavo parduodamas, Pittas jį nupirkdavo. Džono rezidencija buvo toje namų grupėje, tačiau Pitas neprivertė jo persikraustyti.

„Jis (Pittas) buvo itin malonus vyrui, – sako Petersonas. „Jo žmona mirė, o Džonas liko ten gyventi. Žinau, kad Bradas leido jam ten gyventi nieko nemokant, kol jis mirė“.

Nors B. Pittas tikriausiai nesitikėjo, kad vyras gyvens taip ilgai, kaip gyveno, iš aktoriaus pusės buvo labai malonu leisti žmogui nugyventi likusius metus jam pažįstamoje vietoje. O dar geriau, kad Džonui nereikėjo rūpintis finansiniais įsipareigojimais, susijusiais su namo turėjimu, pavyzdžiui, mokėti nekilnojamojo turto mokesčius.

Pittas neseniai pardavė nekilnojamąjį turtą, esantį Los Felizo rajone Los Andžele, už maždaug 40 mln. dolerių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: