"Sin city" kadras

Nedaug komiksų kūrėjų sukūrė ikonografiją, prilygstančią sukurtai Franko Millerio. Legendinių grafinių romanų, tokių kaip „300“ ir „Tamsos riteris sugrįžta“, kūrėjas dešimtmečius išliko dažnai pamėgdžiojamu ir įkvepiančiu, o vienas iš žinomiausiu jo kūrinių yra „Nuodėmių miestas“. 13 dalių grafinių romanų serija buvo sukurta dešimtojo dešimtmečio pradžioje ir turėjo didžiulę įtaką neo-noir pop kultūrai, kuri išlieka pastebima ir svarbi iki šių dienų.

Su dviem Roberto Rodriguezo filmais ir legendine grafinių romanų serija kišenėje „Nuodėmių miesto“ franšizė, atrodo, vis dar turi parako. Tiesą sakant, 2019 m. „Deadline“ pranešė, kad „Legendary“ pasirašė teisių sutartį su Milleriu, kad serialas būtų rodomas televizijoje.

Šiuo metu nėra nustatytos TV serialo „Nuodėmių miestas“ išleidimo datos. Serialas per pastaruosius kelerius metus patyrė daugybę užkulisinių sukrėtimų, nes teisės pasikeitė, o iš projekto atėjo ir išėjo skirtingi kūrėjai. Tai, be to, prasidėjusi COVID-19 pandemija 2020 m., žaibiškai įkalino serialą kūrybinėje stagnacijoje.

Kita problema, neleidusi „Nuodėmių miestui“ įsibėgėti, tiek, kad būtų -inoma išleidimo data, yra užkulisiuose vykstanti teisinė suirutė. 2020 m. Rugpjūčio mėn. „Deadline“ pranešė, kad Frankas Milleris buvo įskųstas prodiuseriui Stephenui L’Heureux’ui dėl teisių į serialą, taip pat dėl ​​teisės į filmo „Hard Boiled“ ekranizaciją. L’Heureux anksčiau bendradarbiavo su Milleriu ir Robertu Rodriguezu filmuose „Sin City: A Dame to Kill For“ ir buvo pradinės kūrybinės komandos, įtrauktos į serialą, dalis, kai ji pirmą kartą buvo paskelbta 2017 m. šie klausimai iš esmės sulėtino „Nuodėmių miesto“ televizijos serialą ir neleido paskelbti nustatytos premjeros datos.

Šiuo metu būsimo „Nuodėmių miesto“ televizijos serialo aktoriai lieka nepatvirtinti. Didžioji dalis to yra susijusi su tuo, kad vis dar šiek tiek neaišku, kokie bus serialo personažai. 2017 m. „Deadline“ pranešė, kad Glenas Mazzara, Lenas Wisemanas ir Stephenas L’Heureux’as prisijungė prie projekto, skirto sukurti „Nuodėmių miesto“ seriją, kurioje pagrindinis dėmesys būtų skiriamas visiškai naujiems personažams ir nukreipta kita linkme nei Frank Miller knygos ir Roberto Rodriguezo filmai. Atrodytų, tai reikštų visiškai naują „Nuodėmių miesto“ visatos pradžią.

Visa tai pasakius, pastarųjų dienų gandai rodo, kad Milleris ir Rodriguezas bus labiau įtraukti, nei manyta iki šiol. Jei abu sugrįš į „Nuodėmių miesto“ pasaulį, tai gali reikšti, kad serialas su filmais turės daugiau panašumų, nei buvo planuota iš pradžių. Taip pat gali sugrįžti tokie personažai Dwightas (Clive’as Owenas ir Joshas Brolinas) ar Marvas (Mickey Rourke) . Tačiau kol kas neaišku, ar tai iš tikrųjų įvyks.

Šiuo metu nėra patvirtintų siužeto detalių, kurias būtų galima aptarti. Tačiau serialui pritaikius to paties pavadinimo Franko Millerio grafinių romanų elementus, tampa aišku, kad jis greičiausiai įvyks išgalvotame „Basin City“. Tačiau kai kurios ankstyviausios ataskaitos, įskaitant vieną iš „Deadline“, teigia, kad seriale bus bandoma nutolti nuo jau matytų filmų ir romanų, patyrinėti naujus personažus ir vietas.

Tačiau kai kurie dalykai pasikeitė nuo to laiko, kai pirmą kartą buvo paskelbtas „Nuodėmių miestas“. Milleriui ir Rodriguezui dirbant seriale, gali būti (nors ir nepatvirtinta), kad jis gali grįžti prie kai kurių detalių apie, kuria užsiminta tokiuose epizoduose kaip „The Big Fat Kill“ ir „The Yellow Bastard“. Ar tai reiškia jog pamatysime įvykius vykstančius prieš, per ar po „Nuodėmių miesto“ laiko juostos išlieka paslaptimi.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: