Helovynas jau netrukus ir netrukus viskas taps baisu! Tai laikas baisiems kostiumams, groteskiškam makiažui, ir tikriausiai smagiausiam užsiėmimui: moliūgų skaptavimui!

Alex Wer, taip pat žinomas kaip „The Pumpkin Geek“ yra neabejotinas moliūgų meno karalius. Jis pradėjo savo „oranžinę imperiją“ per 2009 – ųjų Helovyną, kai jo žmona paprašė ant moliūgo išskaptuoti jos kompanijos logotipą. Jis pasirinko dirbtinį moliūgą vietoj tikrojo tam, kad jo darbas išliktų amžiams. Wer greitai pradėjo gauti užsakymus iš kitų kompanijų ir netgi gaudavo komisinius už vaikų portretus.

Wero procesas – kuris apibūdinamas kaip 4 spalvų technika – apima skaptavimą įvairiuose sluoksniuose: vienas sluoksnis būna visiškai išpjautas, kitu du sluoksniai savo išskaptavimu varijuoja, ir paskutinysis, tamsiausioms spalvoms skirtas sluoksnis, yra nepaliestas. Apšviestas iš vidaus, dirbinys atskleidžia neįtikėtinai detalizuotą paveikslą. Neseniai Wer atskleidė 5 – ąjį skaptavimo sluoksnį, leidžiantį pasiekti dar daugiau detalumo. Kiekvienas nuostabus dizainas yra išskaptuotas rankomis ir užima apie 4-6 valandas, priklausomai nuo sudėtingumo.

the-pumpkin-geek-thumbnail-1

2013 – aisiais Wer laimėjo įnauguracinį apdovanojimą už geriausią meno kūrinį. Po šio pripažinimo, jo karjera įgijo pagreitį ir nuo tada jis tiekia moliūgus „Netflix“, „ESPN“ ir „Legend Entertainment“ kompanijoms. Šiandien nuostabūs Wero moliūgai yra garsūs visame pasaulyje, o jo klientūrą sudaro tokios žvaigždės kaip Gene Simmons, Busy Philipps, Jeri Ryan, Ming Na ir Joe Montegna.

Jeigu jums patiktų moliūginis jūsų mėgstamiausio filmo veikėjo, dainininko, ar netgi jūsų paties portretas, jūs galite tai užsisakyti „Pumpkin Geek“ interneto tinklapyje.

Yra superherojų moliūgų…

Disney“ princesių moliūgų…

… ir netgi Žvaigždžių karų tematikos moliųgų.

A post shared by The Pumpkin Geek (@thepumpkingeek) on

Taip pat skaitykite: Provokuojančiai juokinga fotosesija su moliūgais nepalieka vietos vaizduotei [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: