Nuo „Marvel Cinematic Universe“ iki tolimos, tolimos galaktikos? Sebastianas Stanas sako, jog nesikalbėjo apie „Žvaigždžių karų“ ikonos Marko Hilo pakeitimą įkūnijant Luką Skaivokerį, tačiau „Sakalo ir Žiemos kario“ žvaigždė neatmeta galimybės suvaidinti ikoniškąjį veikėją, kurio pasak jo „nevalia sugadinti“.

Kai bendrame 2017 metų pasirodyme laidoje „Labas rytas, Amerika“ „Žvaigždžių karų“ veteranas sureagavo į nepaprastą Stano panašumą į jaunąjį Luką ir buvo paklaustas apie kitą aktorių vaidinantį gyvo veiksmo vaidmenį, Hamilas šmaikštavo, jog Stanas „per daug išvaizdus“, jog įkūnytų ūkininką berniuką tapusį Džedajumi, prieš tai sakydamas, kad „Marvel“ žvaigždei „nereikia“ jo sutikimo, jog taptų naujuoju „Disney“ ir „Lucasfilm“ Luku Skaivokeriu.

„Aš tikrai nuolat girdžiu gandų apie Luką Skaivokerį ir esu šiek tiek sumišęs, nes jeigu sklinda tokios kalbos, kodėl niekas man neskambina ir nesikalba apie tai?“ „MTV Asia“ sakė Stanas. „Kaip ir visi, užaugau su „Žvaigždžių karais“. „Imperija kontratakuoja“ buvo vienas mėgstamiausių filmų, Markas Hamilas yra viena ikoniškiausių asmenybių, o Lukas Skaivokeris ikoniškas personažas, todėl akivaizdu, kad tai visai ne mano pasirinkimas. Nepanašu, kad kažkas priklausytų nuo manęs. Viskas išsispręs taip, kaip turi būti, o jei būsiu įtrauktas ir aš, na – kas žino“.

Paklaustas ar norėtų suvaidinti Luką Skaivokerį, Stenas atsakė, kad yra „dėkingas“, jog žmonės mato jį tokiame vaidmenyje ir kad jis visada svarstė, kas nutiks Lukui, kai ateis „Džedajaus sugrįžimo“ pabaiga.

„Pavyzdžiui, kur jis keliaus, kas jam nutiks? Manau, kad šie klausimai būtų laibai įdomūs“, sako Stanas. „Ir, žinoma, tai vienas iš tokių dalykų, kai sakai „Na, šio veikėjo nevalia sugadinti. Viską reikia padaryti tinkamai“. Bet kokiu atveju, pamatysime“.

Kai kovo mėnesį Stanas sugrįžo į „Labas rytas, Amerika“, kad pareklamuotų „Sakalą ir Žiemos karį“, Stanas sakė, kad Luko Skaivokerio gandais patikėtų tik tada, „jei Markas Hamilas asmeniškai man paskambintų ir pasakytų, jog yra linkęs pasidalinti šiuo vaidmeniu su manimi“. Puoselėjantiems viltis Hamilas „Twiter“ platformoje priminė, jog jis neturi „jokio žodžio „Lucasfilms“ vaidmenų skirstyme“.

Po to, kai visose trijose studijos „Žvaigždžių karų“ trilogijos dalyse įkūnijo Luką, pasenęs Hamilas ir dubleris Maksas Loidas-Džounsas suvaidino trečią dešimtį bebaigiantį Luką, kai šis trumpai pasirodė antrojo „Mandaloriečio“ sezono finalinėje serijoje. Gyvo veiksmo „Žvaigždžių karų“ serialas šiuo metu rodo įvykius, vykusius penki metai po 1983-ųjų „Džedajaus sugrįžimo“.

„Internetinės nuotraukos sudėjo mus į vieną ir aš pamaniau, jog „tai truputį šiurpoka“. Bet jis nuostabus aktorius“, 2017 metų „Labas rytas, Amerika“ laidoje apie Staną atsiliepė Hamilas. „Žmonės klausia, „Ar pritarsi, jog jis taptų jaunuoju Luku Skaivokeriu, kai jie sukurs tuos filmus?“ Pamaniau, „jam manęs nereikia. Jis pakankamai kvalifikuotas aktorius, kad galėtų pats to pasiekti ir aš neturėčiau kišti prie to nagų, nes tai ne mano pasirinkimas“. Tai „Disney“ ir „Lucasfilm“ pasirinkimas. Nenoriu atmesti kitų galimų Lukų“.

„Bet mielai su juo dirbčiau. Velnias, galėčiau bet kada suvaidinti jo tėvą“, prideda Hamilas.

Taip pat skaitykite: 30 šauniausių „Žvaigždžių karų“ faktų visoje galaktikoje

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: