Organizatorių archyvo nuotr.

Siekiant išlaikyti sveiką žarnyno mikroflorą, ypač po antibiotikų terapijos poveikio, reikalingi probiotikai, padedantys atkurti pažeistą balansą. Vienas iš probiotikų pasirinkimų gerai sveikatai gali būti Saccharomyces boulardii. Užtenka vienos kapsulės per dieną gerai žarnyno būklei palaikyti. Šiuos probiotikus puikiai tinka vartoti tiek po antibiotikų kurso, tiek jo metu.

Toliau skaitydami sužinosite apie visus Saccharomyces boulardii privalumus ir galėsite atrasti puikių maisto papildų pasiūlymų gerai sveikatai.

Kuo pasižymi probiotikai Saccharomyces boulardii?

Šie probiotikai vertingi tuo, kad yra tinkami vartoti vienu metu kartu su antibiotikais ir maksimaliai išlaiko savo poveikį. Dėl savo sudėties, šie probiotikai nėra nuslopinami antibiotikų. Tuo pačiu mažinamas neigiamas antibiotikų poveikis žarnynui, palaikant jame tinkamą balansą.

Vienoje kapsulėje yra aukštas mikroorganizmų kiekis, net 5 milijardai kolonijas sudarančių vienetų. Užtikrinamas didelis naudingųjų mielių kiekis, kas svarbu gerai žarnyno būklei palaikyti. Kai organizmas gauna tokią didelę mielių potipio dozę, probiotikų veikimas tampa maksimalus.

Kalbant konkrečiai apie probiotikus Saccharomyces boulardii, šis produktas skiriasi nuo kitų Saccharomyces rūšių. Atradimų istorija siekia XX amžiaus pradžią, kuomet iš mangostano ir ličio vaisių sulčių buvo sukurta formulė, teigiamai veikianti žarnyno mikroflorą. Vėliau, tyrimų ir produkto tobulinimo metu, sukurti efektyvūs probiotikai, kurie šiais laikais yra vieni žinomiausių. Vartojant šį produktą, be abejonės, po antibiotikų smarkiai nusilpęs žarnynas Jums labai padėkos.

Vartojimo būdas

Probiotikų Saccharomyces boulardii vartojimo būdas yra labai paprastas ir beveik niekuo nesiskiria nuo kitų probiotikų. Rekomenduojama viena kapsulė per dieną, užgeriant ją vandeniu. Vienoje kapsulėje yra optimali dienos norma suaugusiam žmogui.

Turėkite omenyje, jog maisto papildas – tai nėra maisto pakaitalas, todėl pirmoje eilėje visuomet svarbiausia sveika ir gerai subalansuota mityba. Nėščios moterys dėl šių probiotikų vartojimo turėtų pasitarti su savo gydytoju.

Probiotikai Saccharomyces boulardii bus puikus pasirinkimas siekiant dar labiau pasirūpinti savo sveikata. Išbandykite 2 mėnesius trunkantį kursą ir pirmuosius rezultatus pajusite jau visai netrukus.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: