Organizatorių archyvo nuotr.

Šiandieninėje kosmetikos rinkoje siūloma daugybė gerai žinomų Pietų Korėjos prekių ženklų gaminių. Ypač populiarūs “Mizon” produktai.

Korėjietiška “Mizon” kosmetika priskiriama aukščiausios klasės kosmetikai, kuriai atstovauja įvairios veido, kūno ir rankų odos priežiūros priemonės, įskaitant dekoratyvinės kosmetikos produktus. Visi jie pasižymi aukšta kokybe, nes gaminami iš natūralių ingredientų.

“Mizon” – gamta paremta kosmetika, padedanti odai suteikti natūralų spindesį

Nuo pat pradžių “Mizon” prekės ženklas buvo įsipareigojęs naudoti tik natūralius ingredientus. Tai, kartu su inovatyvių technologijų naudojimu, leido šiam prekės ženklui sukurti visiškai saugią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, dažiklių, SLS ir kitų kenksmingų medžiagų, galinčių dirginti odą ar sukelti alergines reakcijas. Tuo jos privalumai nesibaigia – visų “Mizon” produktų formulė yra labai lengva, tačiau itin veiksminga. Juos galima naudoti visų tipų odai – normaliai, riebiai, jautriai, sausai, suglebusiai ir brandžiai.

Vienas svarbiausių šios kosmetikos ingredientų yra sraigių gleivės. “Mizon” kremai skaistina ir stangrina odą, be to, pasižymi ypatingomis savybėmis kovojant su spuogų randeliais. Priemonės su sraigių gleivių ekstraktu veiksmingai kovoja su odos uždegimu, odos spalvos pokyčiais ir dėmių atsiradimu. Kita įprasta sudedamoji dalis yra šalavijo žolės ekstraktas, pasižymintis antiseptiniu ir priešuždegiminiu poveikiu.

Iš egzotiškesnių “Mizon” kosmetikos elementų galima paminėti Centella Asiatica ekstraktą – jis ne tik stimuliuoja hialurono rūgšties sintezę, prisideda prie vandens kiekio padidėjimo odoje, bet ir spartina angiogenezę, t. y. naujų kraujagyslių vystymąsi. Dėl kosmetikoje naudojamų augalinių ekstraktų ir ištraukų (pavyzdžiui, gėlių aliejų, kakavos ir kt.) kiekvienas “Mizon” produktas ne tik pašalina odos defektus, bet kartu veiksmingai drėkina odą, suteikia jai spindesio.

Kokie “Mizon” produktai yra populiariausi?

Šis prekės ženklas sukūrė specialią “10 žingsnių” programą, kuri leidžia visapusiškai išnaudoti jo kosmetikos priemonių savybes.

“Mizon” produktai apima viso kūno priežiūrą. Todėl tarp jų, be kita ko, galite rasti:

  • paakių kremą – skirtą veiksmingai drėkinti ir suteikti akių srities odai daugiau elastingumo, švelniai skaistinti ir mažinti raukšles;

  • naktinį serumą – kosmetikos priemonę pavargusiai odai, pasižyminčią šiek tiek šviesinančiu poveikiu ir mažinančią spalvos pokyčius;

  • citrusinį veido šveitiklį – veiksmingai pašalina negyvą odą;

  • kremą su kolagenu – sumažina smulkias veido raukšleles.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: