Rūta Meilutytė. ELTA Dainius Labutis

Daugkartinė šalies moterų plaukimo rekordininkė Rūta Meilutytė, atostogų metu Meksikoje, kartu su kitomis garsiomis moterimis:  Lietuvos teatro režisiere ir aktorė Kamile Gudmonaite, fotografėmis Neringa Rekašiūte bei Berta Tilmantaite, rinkodaros specialiste Aurelija Striuže socialiniuose tinkluose dalinosi išskirtiniais kadrais.

Viename vaizdo įraše, kuriuo savo instagram paskyroje pasidalino fotografė Berta Tilmantaitė, plaukikė užfiksuota nuoga. Jausmingą vaizdo įrašą garsi moteris papildė savo sukurtomis eilėmis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berta Til (@bertatil)

Iškart po vaizdo įrašo pasidalinimo gerbėjai bei artimi žmonės komentaruose negailėjo gražiausių žodžių. Viena iš komentatorių teigė: „Šita jūsų kelionė atrodo daugiau nei stebuklas. Kaip ir jūs visos.“

Rūta Meilutytė / Vaizdo įrašo stop kadras

Svarbu paminėtai ir tai, kad kartu keliavo ir garsi fotografė Neringa Rekašiūtė, kuri dažnai fiksuoja žymių Lietuvos moterų aktus, taip nešdama pozityvią žinutę, jog kiekvienos moters kūnas yra gražus: „Moterys visada man buvo svarbios kūryboje: fotografavau jas nuogas gamtoje, vėliau perėjau prie socialinių projektų, nes supratau, kad jais galiu keisti visuomenėje man nepatinkančius dalykus ar bent atkreipti į juos dėmesį. Esu aistringa kovotoja už lyčių lygybės įtvirtinimą.“

Taip pat, Kamilė Gudmonaitė pasidalino ir dar vienu įrašu, kuriame padėkojo kartu keliavusioms moterims ir pasidalino šios įkvepiančios kelionės savirefleksija bei keletu kadrų.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamilė Gudmonaitė (@kamilegudmonaite)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: