Josho Rossi nuotr.

Skaitmeninis dailininkas ir profesionalus fotografas Joshas Rossi turi įgūdžių, kurie išsipildo įspūdingas vaikiškas svajones. Anksčiau jis panaudodavo savo įgūdžius, kad savo jaunėlę dukterį paverstu į Super moterį, ar į gražuolę Belą iš pasakos ,,Gražuolė ir pabaisa“. Dabar, įkvėptas praeities projektais ir tikėdamasis praskaidrinti gyvenimą sergantiems vaikams, Rossi pradėjo naują ,,Super projektą”: paversti gulinčius ligoninėje vaikus į super herojus.

,,Vaikai super herojai“ serijoje Rossi vaikus iki 8 metų sergančius įvairiomis ligomis ar turinčius negalia paverčia į personažus iš DC komiksų filmo ,,Teisingumo lyga”. Taigi nuoraukos įkvėptos filmo plakatų, kiekviena detalė ypatingai kruopščiai padaryta, ir atrodo, kad vaikai iš tikro stovi prieš dramatišką ,,Teisingumo lygos” logotipą. Nors fonas yra dirbtinis, tačiau sumažinti pagrindiniai herojai atrodo tikroviškai, nes jų stovėsena tokia pat, kaip ir super herojų, o pagal specialų užsakymą pagamintus kostiumus apsirengę mažieji atrodo stulbinančiai.

Užbaigus stulbinančius kadrus, Rossi pristatė plakato dydžio nuotraukas vaikams. Nereikia nė sakyti, kad galios kupini paveikslai pakelia vaikų dvasią ir parodo jiems, kokie drąsūs ir stiprūs iš tikro yra. ,,Pagrindinė idėja buvo vaikų silpnybes, tokias kaip vėžys ir kitos ligos, paversti stiprybėmis.”.

,,Buvo nuostabu matyti jaudulį jų veiduose“.  – sako Joshas.

Teagan Pettit – Supermenas

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-1

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-2

Sofie Loftus – Nuostabioji moteris

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-3

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-4

Zaiden Stolrow  – Blyksnis

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-5

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-6

Simon Fullmer – Batmanas

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-7

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-8

Mataese Manuma – Akvamenas

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-9

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-10

Kayden Kinckle – Kyborgas

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-11

sick-children-superhero-kids-josh-rossi-12

Taip patskaitykite: TOP 10 superherojų filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: