David Skyrius / Pexels.com nuotr.

Įsidėmėkite, jog atostogos Trakuose – pats geriausias pasirinkimas romantiškos natūros žmonėms, nes šį nepakartojamo grožio miestą iš visų pašalių supa miškai ir ežerai. O pastarųjų aplinkui – be galo, be krašto, didžiausieji iš jų – tai Galvės, Bernardinų, Gilušio, Totoriškių, Babruko, Lovkos, Plomėnų ir Nerespinkos ežerai.

Kaip patogiausia leistis atostogauti į Trakus?

Įprastai į Trakus atostogauti traukia pulkai kauniečių bei vilniečių, nes jiems šis nuostabus gamtos kampelis visai šalia. Nuo jų neatsilieka ir iškylautojai iš kitų šalies vietovių – Aukštaitijos, Suvalkijos, Dzūkijos ir Žemaitijos. Dažniausiai čia atvykstama pasimaudyti, pažvejoti, paplaukioti valtelėmis bei jachtomis ir dar kitaip pailsėti prie vandens. Patogiausia čia atvykti, įsigijus internetu specialų kuponą, kuris garantuoja ir nakvynę, ir įvairias pramogas pačia palankiausia kaina.

Ar yra ką veikti su vaikais atvykus į Trakus?

Jei į Trakus atostogauti atvykote kartu su savo atžalomis, jūs turite puikią ir nepakartojamą progą jiems surengti vaizdingą istorijos pamoką, apsilankę su jais Trakų pilies muziejuje ir vietoje papasakoję keletą istorijų apie tai, kaip čia senovėje buvo įkurta LDK sostinė, kaip Vytautas čionai atsivežė totorius ir karaimus. Ta pačia proga galėsite su vaikais ir pasigardžiuoti ypatinguoju karaimų kulinariniu paveldu – kibinais.

Ar poilsis Trakuose yra visais metų laikais būna vienodai patrauklus?

Jeigu čia pailsėti užsuka romantiškos natūros porelės, joms poilsis Trakuose visais metų laikais yra vienodai žavus. Jeigu, vaikštinėjant Galvės ežero pakrantėmis, rudens ar žiemos vėsa ima smelktis už apykaklės, tada galima nedelsiant užsukti į turkišką pirtį ar suomišką sauną. Po ilgų pasivaikščiojimų atgauti išsekusias jėgas galima viename ar kitame Trakų viešbutyje, kur jums bus pasiūlytos veido ir viso kūno puoselėjimo procedūros. Net jeigu pačiame žiemos viduryje poilsiausite Trakuose, jūs galėsite mėgautis ramybe, privatumu ir gaiviu pušynų oru. Šiuo metų laiku Trakuose ypač išpopuliarėja masažo paslaugos, nes tada laisvai, be jokių eilių ir trikdžių galima mėgautis SPA paslaugomis. Tad ir šiuo metų laiku įmanoma idealiai pasilepinti apsistojus kuriame nors iš Trakų miesto viešbučių. 

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: