Organizatorių archyvo nuotr.

Planuojantys keliones kempingais dažniausiai pergyvena dėl nakvynės, taip pat, prausimosi vietų. Juk šiais laikais žmonės nori ne tik pažinti kraštus, tačiau taip pat tai daryti kuo patogiau, kad būtų galima pasirūpinti higiena, neatitrūkti nuo pasaulio, galiausiai, pasigaminti skanų ir sveiką maistą.

Ar galima rasti kempingus Lietuvoje, kurio siūlo ne tik kokybiškas, tačiau ir pigias paslaugas? Tikrai taip, ir jų yra ne vienas. Aptarsime kelis. Kuo greičiau ir plačiau su jais susipažinkite bei susiplanuokite atostogas jau šiandien.

Ažuluokesoje esantis kempingas “Papartis”

Platus paslaugų kompleksas leidžia jaustis taip gerai, tarsi būtumėte namuose, o kainos – priimtinos kiekvienam, kuris nori atostogauti pigiai. Vakarus leiskite kempingo teritorijoje esančioje terasoje, gaminkite maistą nemokamai suteiktuose puoduose, galiausiai naudokitės higienos priemonėmis, kurios taip pat nemokamos kempingo svečiams.

„Namelis“ Nidoje

Nida yra vienas gražiausių Lietuvos regionų, tad siūlome čia atvažiuoti ir apsistoti kempinge „Namelis“. Džiugina ne tik maža kaina, tačiau ir nemokamos vietos automobiliui, terasos, greta esantys lankytini objektai, kurie taip pat nieko nekainuoja. Tai puiki galimybė atostogauti pigiai ir kokybiškai.

„Kaunas Camp Inn“

Tai vieta, kuri patiks laikinosios sostinės svečiams, kadangi vos nuo 2 km esantis kempingas lokacijos prasme – ypač geras. Taigi, paprasčiausiai pėsčiomis galėsite apeiti pačias svarbiausias miesto vietas, susipažinti su nuostabaus grožio senamiesčiu. Čia Jūsų laukia baras, bendra virtuvė ir kiti patys svarbiausi patogumai, kurie gali užtikrinti komfortą.

Organizatorių archyvo nuotr.

„Lazdininkų poilsiavietė (Camping)“ Darbėnuose

Čia galima rasti daug vietų automobiliams, kurios jums nieko nekainuos, tad pirmasis žingsnis taupymo link. Svečiams yra skirta terasa, taip pat, galima naudotis visais nameliuose esančiais patogumais: nuo puodų iki nemokamų higienos reikmenų.

„Klevas“ kempingas Karklėje

Kadangi Karklė yra vienas svarbiausių ir dažniausiai pasirenkamų turistų taškų, natūralu, kad čia galima rasti ne vien kempingą. Minime būtent „Klevas“, kadangi jie siūlo ne tik patrauklias paslaugas, tačiau taip pat ir geras paslaugų kainas. Sodo terasa, kepsninė ir visa kita yra vietoje, tad atostogos bus malonios. Tokios, kokių esate nusipelnęs kiekvienas.

Norintiems aplankyti visas šias vietas rekomenduojama pasidomėti kemperių nuoma pas Puikūs Kemperiai. Jus, visais klausimais, pakonsultuos profesionalus kolektyvas. Taip pat, siūlomos įvairiausios turistinių namelių dalys bei priedai, suteikiamas kemperio remontas ir visa kita, kad Jūsų kelionė būtų nepamirštama.

Užsakymo Nr. KMC200036

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: