© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Palangos vasaros estrados rekonstrukciją tikimasi visiškai užbaigti per mėnesį, savivaldybė skelbia konkursą atnaujinto kultūros objekto valdymui.

Palangos savivaldybės administracijos direktorės pavaduotoja Violeta Staskonienė BNSsakė, jog šiuo metu baigiami estrados rekonstrukcijos darbai, tikimasi, kad objektas tinkamu naudojimui bus pripažintas rugsėjo pabaigoje arba spalio pradžioje.

“Šiuo metu konkursas skelbiamas valdymui – objektas yra visiškai baigiamas statyti”, – BNS informavo V.Staskonienė.

Anot jos, galutinė vasaros estrados rekonstrukcijos kaina turėtų siekti apie 30 mln. litų (8,7 mln. eurų).

Savivaldybės skelbime nurodoma, kad koncesininkas įgys teisę septynerius metus valdyti ir prižiūrėti daugiafunkcinį kultūros objektą, užtikrinti, jog per metus čia vyktų ne mažiau kaip 24 renginiai. Estradą valdysiantys verslininkai turės suteikti teisę savivaldybei organizuoti 12 renginių per metus pagal iš anksto suderintą grafiką,

Per mėnesį savivaldybei koncesininkas turės sumokėti ne mažiau nei 21,5 tūkst. eurų nuomos mokestį, taip pat numatytas reikalavimas per metus pritraukti ne mažiau nei 80 tūkst., per trejus metus – ne mažiau nei 240 tūkst. turistų.

Taip pat savivaldybė kelia sąlygas ir dėl darbuotojų pasiskirstymo pagal lytį – vyrų ir moterų čia turės būti įdarbinta po lygiai, t.y. po penkis, jiems skiriant po visą etatą. Šias darbo vietas verslininkai privalės išlaikyti visus septynerius metus.

Koncesininkai turės mėnesį laiko po sutarties pasirašymo, per kurį turės užtikrinti, kad būtų teikiamos visos sutartyje numatytos paslaugos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: