Britney Spears / Istagram archyvo nuotr.

Popmuzikos ikona sudarė didžiulę sutartį dėl memuarų knygos, kurioje bus nagrinėjama jos legendinė muzikinė karjera ir santykiai su šeima. Britney Spears ruošiasi viską papasakoti.

Pranešama, kad popmuzikos superžvaigždė su leidykla „Simon & Schuster“ sudarė milijoninę sutartį dėl memuarų knygos. Pasak „Variety“, knygoje B. Spears pasakos apie savo legendinę muzikinę karjerą, asmeninį gyvenimą ir pašlijusius santykius su šeima.

B. Spears sutarties sąlygos neatskleidžiamos, tačiau pirmadienį „New York Post“ leidinys „Page Six“ pranešė, kad dainininkė gali uždirbti iki 15 milijonų JAV dolerių ir kad prieš paskelbiant šią sutartį kelios leidyklos kelis mėnesius dalyvavo „pasiūlymų kare“.

„Šis sandoris yra vienas didžiausių visų laikų sandorių po Obamų“, – leidiniui sakė vienas informatorius, turėdamas omenyje daugiau nei 60 mln. dolerių, kuriuos, kaip pranešama, 2017 m. leidykla „Penguin Random House“ sumokėjo Barackui ir Michelle Obamai už jų individualių memuarų teises.

Pranešimas sulaukė Spears gerbėjų pagyrų socialinėje žiniasklaidoje. „ „New York Times“ bestselerių autorė Britney Spears, gražiai skamba“, – rašė vienas asmuo. Pridūrė kitas: „Pagaliau įžymybės knyga, kurią nusipirksiu“.

Žinia apie sandorį pasirodė praėjus maždaug trims mėnesiams po to, kai B. Spears buvo teisiškai išlaisvinta iš 13 metų trukusios globos sutarties, pagal kurią jai buvo suteikta ribota valdžia asmeninių ir finansinių reikalų srityje. Per kelias savaites nuo to laiko „Grammy“ laureatė tapo vis atviresnė, socialiniuose tinkluose pykdama ant savo šeimos, kolegų popžvaigždžių ir kitų žiniasklaidos atstovų.

Sausio mėnesį Spears apkaltino savo jaunesnę seserį Jamie Lynn Spears, kad ji bando „parduoti knygą mano sąskaita“ dėl jaunesnės sesers teiginių, pateiktų jos memuaruose „Things I Should Have Said“ („Dalykai, kuriuos turėjau pasakyti“). Vienas iš konkrečių nesutarimų kilo dėl Jamie Lynn Spears pasirodymo 2017 m. „Radio Disney“ apdovanojimuose, per kuriuos ji atliko vyresniosios sesers hitų mišinį.

„Žinau, kad daugumai žmonių tai gali nuskambėti kvailai, bet aš parašiau daug savo dainų, o mano sesuo buvo kūdikis, – tviteryje rašė Britney Spears. „Jai niekada nereikėjo nieko dirbti. Viskas jai visada buvo duota!!!!“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: