(c) kaunoaleja.lt archyvo nuotr.

Praėjusį savaitgalį vyko labdaros ir paramos fondo „New Family” bei LSDP Kauno skyriaus organizuotas pliažo tinklinio mėgėjų turnyro I etapas, skirtas nekilnojamojo turto ir automobilių turgaus internete 24bazar.com taurei laimėti. Turnyras pritraukė nemažai jaunų žmonių, kurie nepabūgo žaisti prieš vyresnius ir labiau patyrusius tinklinio mėgėjus. I turnyro etapas vyko dvi dienas – šeštadienį ir sekmadienį. II turnyro etapas vyks rugpjūčio 14-15 dienomis, prie ežero Lampėdis. Finalinis III turnyro etapas vyks 21-22 dienomis Panemunės pliaže.

Pirmoji turnyro diena praėjo sklandžiai, be nesusipratimų ir be lietaus. Taip pat jau pirmąją dieną pradėjo ryškėti visų komandų pajėgumas bei pasiruošimas.

Antrąją turnyro dieną bandė sugadinti šeštadienio – sekmadienio naktį Kaune praūžusi siaubinga vėtra, kuri išlaužė daugybę medžių ir pasiglemžė net kelias gyvybes.

„Nepaisant naktį siautusios vėtros, ryte oras buvo gražus ir giedras, net ne kilo abejonių, kad turnyras vyks ir antrąją dieną. Tačiau, apie 10val. ryto pradėjus stipriai lyti ir važiuojant į varžybų vietą, pamačius kaip miestas nusiaubtas bei kiek medžių išvartyta, turnyrą galvojome atšaukti. Atvykę į vietą, sutartu laiku, prie Kauno marių I pliažo išvydome daugybę išvartytų medžių ir savo jauniausius žaidėjus, tvarkančius aikštelę rungtynėms ir pasiruošusius žaisti” – sakė labdaros ir paramos fondo „ New family” direktorė Gabija Jakonytė.

Jaunųjų tinklininkų entuziazmas nugalėjo praūžusios vėtros padarinius. Taigi, turnyras nebuvo atšauktas, nepaisant išvartytų medžių, nuvirtusių elektros stulpų bei netvarkingos pliažo tinklinio aikštelės, kurią bendromis pastangomis dalyviai sutvarkė.

„Diena tinkliniui buvo nuostabi. Labai gerai, kad turnyro neatšaukė. Tinklinis mums taip patinka, kad galėtume praleisti nors ir visą vasarą žaisdami pliažo tinklinį”- sakė vienos iš stipriausių komandų narių.

Organizatoriai džiaugiasi, kad turnyre dalyvauja tiek daug jaunų žmonių ir kad jų pastangos yra vertinamos dalyvių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: