dantų implantai visi ant keturių
wikipedia.org archyvo nuotr.

Jeigu norote sveikos ir gražios šypsenos, tačiau netekote nuosavų dantų – tokiu atveju siūlome pagalvoti apie implantaciją, kuri sulaukia vis daugiau dėmesio ne tik jauno, tačiau ir vyresnio amžiaus asmenų tarpe. Džiugu, kad implantacija suteikia galimybę atkurti ne tik funkcionalius, tačiau ir patraukliai atrodančius dantis, kurie nereikalauja jokios ypatingos priežiūros bei tarnauja visą gyvenimą.

Implantacijos galimybės

Kadangi yra ne viena implantavimo galimybė, žinoma, dėl Jums labiausiai tinkamos visada siūlome tartis su specialistais, kurie įvertinę Jūsų burnos būklę – pateikia rekomendacijas. Daugelį labiausiai dominanti alternatyva yra visi dantys ant 4 implantų. Kodėl ši, kai pasiūla yra kur kas platesnė? Bene labiausiai dėl to, kad reikia ne tik kur kas mažiau skirti laiko dantų tvarkymui, tačiau ir maksimaliai išsaugomi tikri dantys, tad pacientas gali džiaugtis natūralumu, kuriam šiais laikais daugelis skiria prioritetą.

Kainos – kinta

Labai ilgai buvo teigiama, kad dantų implantavimas, kad ir kuris variantas pasirenkamas, kainuoja labai daug. Dėl to žmonės daugiausia dėmesio skyrė protezavimui. Visgi, pasiūlymai kinta, jų daugėja ir dėl to dažniausiai laimi pacientas, kuris gali rinktis ne tik iš kur kas platesnės pasiūlos, tačiau ir konkurencingai mažinti kainas derėdamasis su klinikomis, kurios siūlo paslaugas.

Štai ir visi dantys ant 4 implantų kaina ne tik vis labiau krenta, tačiau ir atveria galimybes žmonėms susitvarkyti dantis jau šiandien, tačiau išsimokėti už paslaugas dalimis. Tai, žinoma, yra labai džiugu. Sudaromas išsimokėjimo planas, kuris tinka ir patinka kiekvienam žmogui, atitinka jo galimybes. Tik dėl to reikia tartis su kiekviena klinika asmeniškai, kadangi ji ir pateikia pasiūlymus, kurie dažniausiai koreguojami pagal kiekvieno žmogaus galimybes bei poreikius.

Ar man tinka dantų implantai ant keturių?

Jeigu kyla šis ir panašūs klausimai – siūlome kuo greičiau užsirašyti konsultacijai, kadangi jos metu Jums bus pateikti atsakymai į šį bei panašius klausimus. O kuo daugiau žmogus žinos faktų – tuo jis gali būti ramesnis, kad pasirinkimas tikrai geras.

Tiesa, daugeliui džiugu dėl to, kad “dantų implantai visi ant keturių” galimybė tinka daugeliui žmonių. Labai retais atvejais specialistas gali pasiūlyti kitas opcijas, tačiau ir tokiu atveju – dažniausiai variantų bus ne vienas, tad rasti tą, kuris jums labiausiai tinka – nebus sunku.

Greitis ir kokybė

Daugeliui žmonių visi dantys ant 4 implantų labai patinka dėl to, kad pasiekiamas itin greitas rezultatas. Jau po kelių dienų žmogus gali džiaugtis naujais dantimis ir tuo pačiu pasikeitusiu gyvenimu, kuris dažniausiai pagerėja kardinaliai. Nors dažniausiai implantai pirmiausia yra dedami dėl kramtymo funkcijos atkūrimo, kuri yra labai svarbi, tačiau taip pat reikia nepamiršti, kad daugeliui žmonių rūpi estetika, kuri atveria galimybes šypsotis plačiai, o tai dažniausiai sumažina iki šiol žmogų kankinusį socialinį diskomfortą.

Klinikos pasirinkimas

Nusprendus, kad ši procedūra Jums tinka – galiausiai reikia ieškoti klinikos, kurioje ne tik bus atliktas implantavimas, tačiau ir gausite atsakymus į visus Jums rūpimus klausimus. Esame tikri, kad kuo daugiau žinosite – tuo ramesnis būsite. Galiausiai, kad renkantis kliniką reikia įvertinti ir jos teikiamas garantijas ir tuo pačiu visada apsimoka skaityti kitų žmonių komentarus, kurie padės susidaryti nuomonę apie gautas paslaugas.

Lūkesčiai dažniausiai būna dideli. Tačiau ar jie bus patenkinti konkrečios klinikos?

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: