sodyba vestuvėms
atostogoskaime.lt archyvo nuotr.

Vestuvės daugeliui yra viena gražiausių švenčių gyvenime, tad visiškai natūralu, jog tikimasi, kad šią ypatingą dieną – viskas iki mažiausių smulkmenų bus tobula. Kadangi lietuviai yra ūkiški žmonės – vis dažniau ši šventė minima sodybose, kadangi kaina yra mažesnė, o šėlsmas iki ryto – galimas ir be kaimynų triukšmo.

Žinoma, sodyba vestuvems gali būti labai įvairi, tad renkantis tinkamiausią – svarbu įvertinti kuo daugiau kriterijų. Kokie esminiai? Aptarsime šiame straipsnyje ir tikimės, kad tai Jums padės rasti tobulą vietą tobulai vestuvių šventei.

Kaina

Daugeliui žmonių kaina visada yra svarbiausias aspektas renkantis. Tai – visiškai natūralu, tačiau gerta kainos svarbu nepamiršti išanalizuoti bei tinkamai įvertinti ir kitų aspektų, kurie gali garantuoti, kad rasite ne tik patrauklų pasiūlymą finansine prasme, tačiau ir labai gera kaina. Jeigu akylai seksite pasiūlymus, tikėtina, pamatysite nuolaidas. Tuomet paslaugos kainuos pigiau, tačiau jų kokybė bus tokia pat gera.

Papildomos paslaugos

Dažniausiai sodybų nuoma yra siūloma kartu su papildomomis paslaugomis, kurios reikalingos kitą vestuvių dieną. Pavyzdžiui – pirties nuoma (jos kaina gali būti įskaičiuota arba gali būti atskira). Tuo tarpu jeigu greta sodybos yra vandens telkinys – patrauklu, kai siūlomas ir vandens transportas, krepšinio žaidimo aikštelė bei kitos pramogos, kurios leis kiekvienam svečiui pačiam rasti veiklos.

Lokacija

Kitas svarbus pasirinkimo aspektas yra lokacija. Natūralu, kad pagal ją dažniausiai pasirenkama vieta šventei. Tačiau nepamirškite, kad Lietuvoje nėra ilgų atstumų, tad dažniausiai susisiekimas visada bus patogus. O jeigu sodyboje yra nemažai vietų nakvynei – atvykti net ir iš Klaipėdos į Druskininkus nebus sudėtinga. Juk kintant poreikiams – kinta ir pasiūla, tad rinktis reikia įvertinus savo šventės pobūdį.

Miegamosios vietos

Kaip jau minėjome – gana svarbus pasirinkimo aspektas yra miegamųjų vietų pasirinkimas. Nuo mažesnio skaičiaus, kadangi svečių taip pat bus mažai, iki kur kas didesnio, kad visi svečiai, kurie tik to nori – galėtų likti nakvynei. Svarbiausia, kad sodybos tikrai labai įvairios, tad kiekvieno organizatoriaus poreikiais bus patenkinami.

Pirties nuoma

Atsiliepimai

Internete visada verta skaityti kitų žmonių paliktus komentarus, kurie gali padėti susidaryti nuomonę apie gautas paslaugas. Kol vieni yra giriami, tuo tarpu kiti – ne tokie. Žinoma, tai kiekvieno subjektyvi nuomonė. Juk žmonės labai skirtingi ir tuo pačiu tikisi labai skirtingų dalykų. Visgi, kitų nuomonė turėtų Jums padėti bent jau kur kas paprasčiau palyginti galimybes ir tuo pačiu rasti tą sodybą, kurios paslaugos – tiks ir patiks.

Aplinka

Svarbus ne tik sodybos vidus, tačiau taip pat ir aplinka. Žinoma, reikalingas ne tik apželdinimo vertinimas, tačiau analizuojama – kokios tiksliai paslaugos detaliau siūlomos. Juk gera, kai šventė minima vietoje kur nuotraukos bus nuostabios.

Stilius ir interjero dizainas

Kalbant apie tas pačias nuotraukas – norisi kad jos būtų kuo gražesniame fone. Tokiu atveju reikia žiūrėti – koks stilius yra palaikomas. Nuo klasikinio iki labai įmantraus, nuo prabangaus iki modernaus. Džiugi, kad šiuo metu galimybės yra tokios įvairios. Tai didina šansus kiekvienam rasti tobulą vestuvių vietą.

Teikiamos paslaugos

Galiausiai analizuokite – kokios tiksliai paslaugos yra teikiamos. Kol vieni tik nuomoja patalpas, tuo tarpu kiti teikia ir maisto teikimo bei dekoravimo paslaugas. Viskas priklauso nuo kiekvieno asmens poreikių. Kol vieni nori, kad viskas būtų atlikta nuo A iki Ž, tuo tarpu kiti patys planuoja smulkmenas ir jiems tokių paslaugų – nereikia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: