paltai vyrams
rubaiplius.lt archyv nuotr.

Klaidingai galvojama, kad drabužiai yra skirti tik moterims ir tik dailiosios lyties atstovės domisi kaip atrodo. Tikrai ne. Šiais laikais ne tik noriai renkasi tinkamus drabužius, tačiau ir gali pasirinkti iš labai plačios pasiūlos. Nuo klasikinių iki modernių, nuo paprastų iki unikalių. Kiekvienas ras tai, kas jam labiausiai patinka.

Svarbiausia, kad tinkamą aprangą laukui ras ne tik vidutinio sudėjimo, tačiau ir apvalesnių formų vyrai, kurie dažniausiai net negaišta laiko paieškoms. Klaidingas mitas, kad plus size vyriški paltai neegzistuoja arba su jais atrodoma ne kaip. Tikrai galima atrodyti puikiai, tik reikia mokėti pasirinkti tinkamą paltą. O koks yra tinkamiausias?

Paltai su akcentais

Vyriški paltai tikrai neturi būti nei labai dideli maišai, kurie neturi jokios formos, nei visada tamsūs. Kadangi šiuo metu prekybos  vietose pasirinkimas labai platus – siūlome skirti šiek tiek laiko, kol rasite sau tinkamus. Pavyzdžiui, vyrams, kurie turi didesnius pilvukus, labai puikiai tiks paltai, kurie pilvo vietoje turi dirželius.

Turbūt galvojate, kad tai labai moteriškas pasirinkimas, tačiau neišklyskite. Moteriški paltai su dirželiais dažniausiai atlieką konkrečią funkciją – susiaurina liemenį. Tuo tarpu vyriški paltai nesiaurina, kadangi jie nesusisega. Ką tokiu atveju jie daro? Vizualiai jie suteikia iliuziją, kad pilvukas yra mažas. Tačiau patys dirželiai – tik puošia, jie nejuosia pilvo. Visgi, tokia smulkmena atrodo labai gražiai.

Lygiai taip pat kaip ir pilnai su kišenėmis arba striukės, kurios turi didelius kapišonus. Jeigu Jums nepatinka Jūsų figūra – tokiu atveju siūlome rinktis tokius lauko drabužius, kurie atrodytų išskirtinai. Tuomet jie taps svarbiausiu Jūsų akcentu ir paslėps smulkmenas nuo figūros.

Ryškūs paltai

Tiek paltas, tiek žieminė striukė vyrams turi būti pasirenkama įvertinus stiliaus niuansus. Dažniausiai apvalesnių formų vyrai renkasi tamsių spalvų lauko drabužius. Taip tarsi nori išlikti nepastebimi, nematomi. Ar tai yra gerai? Nelabai, kadangi šiuo metu rinkoje pasirinkimas yra labai platus, tad kiekvienas ieškantis gali rasti tai, kas jam labiausiai tinka.

Siūlome apvalesnių formų vyrams rinktis ryškių spalvų paltus, kurie parodo, kad esate drąsi asmenybė. Dar geriau – spintoje turėti bent kelis skirtingus variantus. Tokiu atveju pagal poreikius galėsite varijuoti drabužiais: tamsūs bei šviesūs, margi bei vienos spalvos.

Tinkamo dydžio pasirinkimas

Bene viena dažniausiai tiek moterų, tiek vyrų daromų klaidų yra netinkamo dydžio drabužių pasirinkimas. Tačiau moterys dažniausiai renkasi per mažo dydžio drabužius, kadangi galvoja, kad su tokiais atrodys lieknesnės. Štai vyrai dažniausiai renkasi per didelius, kadangi tikisi, kad taip pavyks paslėpti riebaliukus. Tiek vienas, tiek kitas variantas dažniausiai apvalias kūno formas išryškina, tad siūlome to vengti.

Ką daryti? Rinktis savo dydžio rūbus. Perkant internetu dažniausiai greta drabužių yra pateikiamos lentelės su matmenimis, kad pavyktų be jokio vargo rasti tinkamą aprangą. Būtinai rinkitės drabužius pagal matmenis, kadangi raidinis žymėjimas ne visada yra tikslus, juolab, iš skirtingų šalių atvežti drabužiai gali būti skirtingų dydžių, nors žymėjimas bus tas pats.

Ar audinys yra svarbus?

Galiausiai, kai kuriems vyrams, kurie nešioja plius tipo paltus yra aktualus audinys. Jie nori įvertinti, ar tam tikras audinys gali lemti figūros pokyčius. Taip, gali. Suprantama, kad kuo audinys yra storesnis – tuo ir pati figūra gali atrodyti apvalesnė. Tačiau žiemos metu nesirinkite ploto audinio lauko rūbų, kadangi su jais bus vėsu.

Daugiau apie 2020-ųjų žiemos vyriško stiliaus tendencijas: https://www.rubaiplius.lt/stilius/2020-uju-ziemos-vyrisko-stiliaus-tendencijos/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: