© Lino Žemgulio nuotr.

Naujojo Edgaro Lubio albumo „Tu – dalis manęs“ pristatymo turo, pirmąja stotele tapo Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatras. Su keliais techniniais trukdžiais, dideliu jauduliu ir dar didesniu nuoširdumu balandžio 10-osios vakarą, nuskambėjo tiek šlageriais tapusios, tiek naujojo albumo dainos.

Romantiškos baladės, kiek trankesnės pop roko ar kitaip nuskambėjusios kitų atlikėjų dainos džiugino įvairaus amžiaus publiką. Kaip juokavo pats atlikėjas, scenoje jau esantis 11 metų, ko gero, kai kurių dainų susirinkę žiūrovai klausėsi dar paauglystėje.

Bet kuriuo atveju, dabar Edgaras Lubys atrodo brandesnis ir labiau susikoncentravęs į savo muzikinę karjerą nei bet kada anksčiau. Smagu stebėti kaip tokio lygio atlikėjas įgauna antrą kvėpavimą.

Naujojo albumo pavadinimas atspindi atlikėjo dainų tematiką: meilė, laisvė, gyvenimas – pagrindiniai dainininko kūrinių veikėjai. Jei kartais kyla klausimas dėl dainų ypatingumo ar išskirtinumo, paties atlikėjo charizma tikrai nepaliks abejingų. Šypsena, entuziazmas ir įsijautimas – visa tai E. Lubys dovanojo renginio metu. Įsibėgėjusi koncerto programa, užsibaigė žiūrovams stovint ir dainuojant jau senai žinomas ir mylimas dainas, kaip „Tarp žemės ir dangaus“, „My lover is gone“ bei šių metų Eurovizijos dainų konkurso pretendente „Karnavalas baigės“. Ko gero pakankamai ekspresyviai programai greičiausiai labiau tiktų didesnė erdvė su mažiau sėdimų vietų.

© Lino Žemgulio nuotr.

Kitos dainos, suvirpinusios gerbėjų širdis, randamos naujajame Edgario Lubio albume, kurį galima įsigyti ir albumo turo pristatymo metu. Atlikėjas taip pat kviečia prisijungti prie neatlygintinos kraujo donorystės akcijos, kuri kiekvienam aukojusiam dovanos atlikėjo albumą.

Koncertinio turo „Tu – dalis manęs“ metu E.Lubys su grupe aplankys 6 Lietuvos miestus: Klaipėda (balandžio 24d.), Šiauliai (balandžio 25d), Marijampolė (balandžio 29d.), Vilnius (balandžio 30d).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: