Organizatorių archyvo nuotr.

Šiomis dienomis išsinuomoti transporto priemonę vos tik lėktuvui nusileidus nebus sudėtinga. Yra daugybė šioje srityje besispecializuojančių įmonių, kurios gali pasiūlyti savo paslaugas. Visgi, kiekvienos iš jų siūlomos sąlygos gali labai skirtis. Todėl reikėtų rinktis automobilį ne tik pagal jo ypatybes ar kainą, bet ir atsižvelgiant į visus kitus niuansus, kurie ne visuomet būna aiškūs bei matomi. Dėl šios priežasties ne atsitiktinai taip vertinamos įmonės, kurios pateikia visą informaciją labai aiškiai ir be jokių užslėptų mokesčių ar didelių rizikų. Vienas iš tokių pavyzdžių būtų eismo įvykiai ir su jais susieję niuansai, į ką pakankamai svarbu atkreipti dėmesį.

Kiek tai gali kainuoti?

Pati nuomos paslauga tikrai nėra brangi ir pakankamai gerą automobilį galima gauti vos už keliasdešimt Eurų per parą. Tiesa, kuo ilgesnis nuomos laikotarpis, tuo atitinkamai įkainis gali būti mažesnis. Taip pat galutinė suma labai priklauso ir nuo konkrečios pasirinktos transporto priemonės bei šią paslaugą siūlančios įmonės. Automobilių nuoma Kauno oro uoste yra gana populiari tiek tais atvejais, kai reikia nukeliauti iki sostinės, tiek ir tuomet, kai planuojama kelionė po kitas Europos šalis. Ir kaina nuo to dažnu atveju labai daug nesiskirs. Tiesa, kai kurios įmonės gali taikyti kilometrų apribojimus, kurių nereikėtų viršyti per dieną. Todėl dar ir į tai svarbu atkreipti dėmesį renkantis.

Verta taupyti, o galbūt geriau užsitikrinti ramybę bei komfortą?

Finansinis aspektas yra vienas iš svarbiausių. Todėl tikrai ne atsitiktinai daugelis ieško visų įmanomų progų sutaupyti. Automobilių nuoma Kauno oro uoste taip pat nebūtų išimtis, kadangi kitu atveju žmonės neskirtų tiek laiko lyginant skirtingų įmonių siūlomas kainas. Nors svarbu dėmesį atkreipti ne tik į tai, bet ir į kitus aspektus. Kadangi kartais sutaupyta suma vėliau gali virsti gana nemažomis papildomomis išlaidomis. Nuo to apsisaugoti visuomet galima įsigijus papildomą draudimą, kuris kainuos vos keletą Eurų. Bet tikrai ne visada tai būtina.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: