Kaunas.lt archyvo nuotr.

Po „šventinio maratono“, gražiausių ir sočiausių žiemos švenčių norisi ne tik „sudeginti“ keletą kilogramų, bet ir pasikrauti energijos. S. Dariaus ir S. Girėno sporto centras šį šeštadienį, sausio 23 d., kviečia į Kauno sporto halėje organizuojamą sporto festivalį-treniruočių dieną „Sporto iššūkis. Kaunas 2016“.

Tai pirmasis toks renginys Kauno mieste tiek mėgėjui, tiek profesionalui. Sporto iššūkyje dalyviai galės save išbandyti net 7 skirtingose fitneso treniruotėse: PortDeBras, Dance, Les Mills Grit, Cardio, Funkcinė treniruotė, Zumba, Insanity, Yoga for Fitness, kurias ves geriausi Lietuvos treneriai: Sigita Baušytė, Agnė Girniūtė, Virgilijus Želvys, Aleksandras Vyšniauskas, Lina Lisauskaitė-Martinionienė, Miglė Achramavičienė, Simonas Pužas bei Andžej Michmel, Neringa Vyšniauskienė, Vasilisa Tarasova, Alanas Dzeranovas su MyHero komanda.

Be treniruočių, sporto halės erdvėse bus įsikūrusi „Funkcinių treniruočių erdvė“, kurioje vyks įvairios treniruotės, iššūkiai su prizais nugalėtojams. „Prekybos erdvėje“ bus galima įsigyti įvairių maisto papildų sportui, sportinę aprangą bei inventorių. „Poilsio ir užkandžių erdvėje“ bus galimybė atsikvėpti minkštasuoliuose, atsigaivinti ir pasistiprinti natūraliomis sultimis, įvairiais kokteiliais, kava, užkandžiais. Kad būtų kuo patogiau bus saugoma rūbinė, dušai ir persirengimo kambariai.

„Ateikite į „Sporto iššūkį. Kaunas 2016“ – bus daug šviesų, garso, ritmo ir daug gerų emocijų, nes Jūsų laukia 420 min. treniruočių! Taip pat tai gali būti puiki dovana Jūsų artimiesiems!“, – sako šventės organizatoriai.

Bilietus galima įsigyti čia – http://www.bilietai.lt/lt/event/28835

Visos naujienos čiahttps://www.facebook.com/events/143023839398922

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: