Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis linkę galvoti, kad senelių namuose seni žmonės jaučiasi vieniši ir nelaimingi, tačiau tai nėra tiesa. Gyvenimo kokybė senelių namuose priklauso nuo teikiamų paslaugų kokybės ir ten dirbančių specialistų atsidavimo. Senelių namai Kaune, tiksliau – Kauno apylinkėse pasirūpins senyvo amžiaus žmonėmis. Namai yra strategiškai patogioje vietoje – tarp Jonavos (15 km. iki miesto centro) bei Kauno (25 km. iki miesto centro).

Sveikas gyvenimo būdas

Senelių namai Jonavos rajone yra įsikūrę gražios gamtos apsuptyje, mažame Batėgalos kaimelyje. Čia grynas oras ir graži gamta, aplinka daug patrauklesnė, nei gyvenant vidury miesto. Senatvėje grynas oras ir gamtos gausa yra labai svarbi, ypač turint polinkį į kvėpavimo takų susirgimus.

Jonavos rajono senelių globos namai pasirūpins sveiku senjorų gyvenimo būdu. Čia tiekiamas sveikas maistas, galima rasti daug įvairių laisvalaikio veiklų ir užsiimti tuo, kas arčiausiai širdies, atrasti panašių pomėgių turinčių bendraamžių. Teigiamos emocijos yra labai svarbios, nuo jų priklauso ir sveikata, o juk kiekvienas senatvėje yra nusipelnęs gero ir ramaus gyvenimo. Senelių namuose dirbantys specialistai užtikrins, kad senatvės dienos būtų šviesios ir malonios.

Senelių namai Kaune, tik už keliolikos kilometrų nuo Kauno esančiame Batėgalos kaime, Jonavos rajone pasirūpins senyvo amžiaus senjorais. Kreipkitės jau dabar ir sužinokite, ar liko laisvų vietų.

Užsakymo Nr. KMC210032

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: