Organizatorių archyvo nuotr.

Savo talentus apjungė dvi šių dienų muzikos superžvaigždės – žymusis škotų prodiuseris, „Grammy“ laimėtojas Calvin Harris ir viena sėkmingiausių šių dienų dainininkių Dua Lipa. Jiedu pristatė bendrą kūrinį „Potion“. Tai yra jau antras kartas, kai šie kūrėjai dirba kartu. Pirmasis bendras hitas – „One Kiss“. Ar „Potion“ pakartos sėkmę?

Singlas pasirodė kartu su psichodelinės estetikos kupinu vaizdo klipu. Jis nusako ir kitos netrukus pasirodysiančios Calvin Harris kūrybos toną. „Potion“ yra pirmasis singlas iš dar šią vasarą pasirodysiančio ir ilgai laukto Calvin Harris albumo „Funk Wav Bounces Vol. 2“.

Vaizdo klipui Dua Lipa pasirinko itin gundantį įvaizdį:

Calvin Harris, Dua Lipa, Young Thug – „Potion“

Naujajame single skamba ir Young Thug balsas. Pastarasis yra Grammy laimėtojas ir vienas įtakingiausių Amerikos reperių. „Potion“ taip pat yra jau antras kartas, kai Calvin ir Thug dirba drauge. Pirmasis bendras kūrinys – „Heatstroke“, įrašytas kartu su Ariana Grande ir Pharreliu.

Man garbė vėl dirbti ir su Dua, ir su Thug. Abu yra dinamiški kūrėjai, kurie labai stipriai prisideda prie šių dienų muzikinio kraštovaizdžio formavimo“, – pristatydamas „Potion“ poetiškai išsireiškė Calvin Harris.

Abu atlikėjai savo soc. tinkluose kūrybiškai ir glaustai papasakojo, kaip gimė naujoji daina ir jos vaizdo klipas:

Calvin Harris „Kaip sukūriau „Potion“?“

@calvinharrisHow I made Potion♬ original sound – Calvin Harris

Dua Lipa pasidalino vaizdo klipo filmavimo užkulisiais

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: