Organizatorių archyvo nuotr.

Minkštieji baldai – patogiausia vieta jaukiems vakarams su visa šeima. Svetainėje drauge peržiūrimi mėgstamiausi filmai, skaitoma, žaidžiama, bendraujama ir atsipalaiduojama po intensyvių dienos veiklų. Jei namiškiai nebeįsitenka ant senosios sofos, minkštas kampas gali tapti puikiu sprendimu, jei norite sukurti komfortiškas sąlygas jaukiam laisvalaikiui namuose.

Skirtingų formų bei dydžių minkšti kampai

Kaip ir renkantis bet kurį baldą, derėtų apsispręsti, kokias funkcijas jis atliks jūsų namuose, kiek vietos jam galėsite skirti, koks dizainas jums atrodo estetiškai. Renkantis minkštą kampą reikėtų atkreipti dėmesį į jo dydį, formas, apmušalo medžiagą, atramos dydį, funkcionalumą bei kitus aktualius aspektus.

Jūsų šeimai tinkamiausio minkštojo kampo paieškas apdairu pradėti nuo interneto – elektroninėje parduotuvėje Tikbaldai.lt susipažinkite su plačiu asortimentu. Išsigryninkite savo poreikius bei prioritetus ir tuomet vykite į fizines parduotuves jau tiksliai žinodami, kokio baldo ieškote.

Priklausomai nuo to, kiek vietos turite svetainėje, galima rinktis L arba U formos kampą. Suprantama, U formos kampai yra ženkliai masyvesni nei L formos ir užima kur kas daugiau vietos. Ant tokio didelio minkštojo baldo patogiai įsitaisys ne tik namiškiai, bet ir draugų kompanija. Vis tik, gyvenant standartinio išplanavimo būste, tinkamesnis yra L formos minkštasis kampas.

Žvalgantis jūsų erdvei tinkamiausio L formos minkštojo kampo nepamirškite pasitikslinti, kurioje pusėje turėtų būti ilgesnė baldo dalis – kairėje ar dešinėje.

Papildomos funkcijos užtikrina didesnį komfortą

Patogus, optimalaus dydžio minkštasis kampas yra pakankamai didelis ir pakankamai brangus baldas, tad verta skirti ypatingą dėmesį jo funkcionalumui. Jei namuose nėra atskiro svečių miegamojo, apdairu pagalvoti apie minkštąjį kampą su miegojimo funkcija. Toks variantas suteiks galimybę svetingai priimti iš toliau atvykusius artimuosius. Minkštasis kampas su patalynės dėžes ypač praktiškas sprendimas kompaktiškame būste, kuriame visuomet praverčia papildoma erdvė rečiau naudojamiems daiktams saugoti.

Organizatorių archyvo nuotr.

Verta nepamiršti ir komforto. Tokios detalės kaip galimybė reguliuoti ranktūrių ar galvos atramos padėtį leis kiekvienam šeimos nariui „įsirengti“ savo patogiausią vietą. Į minkštą baldą integruotas mini staliukas ar tiesiog tvirtesnis ranktūrio elementas tikrai pasiteisins patogiai gurkšnojant kavą ar arbatą. Tokia detalė taip pat gali tapti saugia ir patogia vietele planšetei, televizoriaus pulteliui ir kitiems nedideliems prietaisams, kuriuos norisi visada turėti po ranka.

Paprasta priežiūra – daugiau atsipalaidavimo

Dėmesingai parinktas patogus minkštasis kampas greitai tampa šeimos traukos vieta, o smagiai leidžiant laiką netoliese atsiranda ir užkandžių bei karštų ir gaiviųjų gėrimų. Kur kas lengviau atsipalaiduoti, kai nėra būtinybės atidžiai prižiūrėti, jog joks maisto trupinys ar gėrimo šlakelis nepatektų ant minkštųjų baldų apmušalų. Jei namuose auga maži vaikai ar gyvena keturkojai šeimos nariai, renkantis minkštą kampą verta atkreipti dėmesį į apmušalo medžiagos savybes. Renkantis minkštąjį kampą apdairu pirmenybę teikti baldui, kurio apmušalai yra atsparūs bei lengvai prižiūrimi. Bene lengviausia valomi bei patvariausi yra eko odos apmušalai.

Visapusišką komfortą bei harmoningą interjero vaizdą sukursite pasirinkdami patogų, patvarų ir funkcionalų, o taip pat estetišką minkštąjį kampą. Toks baldas puikiai tarnaus visapusiškam poilsiui ir taps šeimos traukos vieta, mėgaujantis bendru laiku namuose.

Užsakymo Nr. KMC220029

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: