Organizatorių archyvo nuotr.

Tiek renkantis sodo techniką, tiek norint apsirūpinti kitais įrankiais, visuomet rekomenduotina pirmiausia atkreipti dėmesį į atitinkamų prietaisų tipą – būtent nuo jo priklauso daugelis ypatybių. Galima sakyti, kad šiuo metu prekyboje dominuoja elektriniai įrenginiai, kurie gali pasiūlyti ne vieną solidų privalumą. Jei nesate tikri dėl šio aspekto, kviečiame iš arčiau susipažinti su ypatybėmis, kuriomis elektriniai prietaisai išsiskiria iš kitų modelių – galbūt būtent šie argumentai Jums padės priimti sprendimą.

Solidus efektyvumas

Tai – kone pagrindinis šių įrankių privalumas, kuris ypač aktualus tais atvejais, kai jie yra lyginami su mechaniniais modeliais. Pasitelkus elektrinį įrankį, bet kokią užduotį galima atlikti ženkliai greičiau – tai reiškia, kad ir visi darbai klostysis kur kas sparčiau. Žinoma, jei lyginsime juos su benzininiais prietaisais, efektyvumu dažnu atveju jie nusileis šiems savo konkurentams, tačiau jei neieškote pačių galingiausių įrenginių, suteikiamų galimybių Jums tikrai turėtų pakakti.

Daugiau galios

Galingumas šiuo atveju siejamas su galimybėmis įveikti kietesnes medžiagas – tokias, kurių nesugebėtų apdirbti mechaniniai įrankiai. Įsukti varžtus į sieną ar netgi betoną dažnu atveju tikrai nebus ypatingai sunki užduotis. Žinoma, šis niuansas priklauso ir nuo konkretaus gaminio, tačiau iš esmės elektriniai modeliai pasižymi pakankamai solidžiu galingumu – kiekvienas juos išbandęs, galėtų tai patvirtinti.

Pavydėtinas tikslumas

Lyginant su rankiniais prietaisais, elektriniai pasižymi didesniu tikslumu. Tai neabejotinai priklauso ir nuo Jūsų turimų įgūdžių, tačiau dėl jų konstrukcijos ir atitinkamų nustatymų, daugelį kruopštumo reikalaujančių užduočių pavyksta atlikti kur kas kokybiškiau. Žinoma, šis niuansas yra labai individualus, tačiau daugelis juos išbandžiusiųjų, netrunka tuo įsitikinti.

Naudojimo patogumas

Tokie įrankiai dažniausiai būna pakankamai nedidelio svorio, o jų skleidžiamą triukšmą tikrai įmanoma pakęsti. Tai ženkliai praplečia jų pritaikymo galimybes ir nesukelia keblumų net ir ne itin įgudusiems meistrams. Tiesa, kalbant apie kompaktiškumą, šiuo klausimu su jais šiek tiek konkuruoja akumuliatoriniai prietaisai, tačiau daugelis iš jų dažniausiai reikalauja kiek didesnių išlaidų.

Ypač tinka statybų ir remonto darbams

Tiek dėl efektyvumo, tiek ir dėl kitų prieš tai aptartų ypatybių elektriniai įrankiai labai dažnai pasitelkiami būtent šioms užduotims. Žinoma, tokiais atvejais svarbu apgalvoti, ar laidas pasieks artimiausią rozetę, tačiau kadangi jie dažniausiai naudojami patalpoje, nesklandumų nekyla – jei taip nutiktų, situaciją labai greitai išspręstų pakankamai ilgas prailgintuvas. Elektriniai įrankiai, priklausomai nuo tipo, gali sėkmingai gręžti, poliruoti, šlifuoti ar atlikti kitas panašias užduotis. Ypatingu universalumu garsėja šlifuokliai, kuriuos mielai pasitelkia tiek mėgėjai, tiek ir profesionaliai. Jų asortimentą galite apžiūrėti čia: https://pigu.lt/lt/remonto-ir-apdailos-prekes/elektriniai-irankiai/slifavimo-irankiai.

Gera kaina

Taip, elektriniams įrankiams investicijų prireiks daugiau nei mechaniniams, tačiau jei lyginsime suteikiamų galimybių ir vertės santykį, šiuo atveju būtent elektra varomi modeliai taps nugalėtojais. Jie dažnu atveju bus kur kas pigesni nei benzininiai prietaisai, tačiau stebins didesniu funkcionalumu nei mechaniniai. Kitaip tariant, tai – savotiškas aukso viduriukas, patinkantis daugeliui praktiškumą ir efektyvumą vertinančių pirkėjų.

Paprasta priežiūra

Lyginant su benzinine įranga, elektrinius modelius iš tiesų labai lengva prižiūrėti. Tiksliau, praktiškai iš viso nereikia to daryti – svarbiausia įsitikinti, kad jie būtų švarūs ir saugūs naudoti. Nereikės keisti tepalų, rūpintis kitomis susidėvėti galinčiomis detalėmis ar degalų papildymu – pakaks surasti artimiausią elektros lizdą ir tiesiog galėsite mėgautis atliekamu darbu. Vargu, ar būtų galima įsivaizduoti ką nors geresnio!

Platus pasirinkimas

Jei susižavėjote visais aukščiau aprašytais privalumais, gera žinia ta, jog ruošdamiesi pirkti naujus įrankius ar prietaisus, praktiškai visais atvejais turėsite galimybę rinktis ir elektrinį modelį. Jų įvairovė šiuo metu yra ypatingai plati. Tokių variantų rasite net ir tuomet, jei, pavyzdžiui, nuspręsite įsigyti gyvatvorių žirkles, kurios kiekvienam, auginančiam šiuos augalus, yra kone nepamainomas įrankis. Jį, kaip ir daugelį kitų, galite įsigyti Pigu.lt el. parduotuvėje arba tiesiog paspaudus šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/sodo-prekes/sodo-technika/gyvatvoriu-zoles-zirkles.

Atidžiau panagrinėjus visas šių elektrinių įrankių ypatybes, nesunku įsitikinti jų efektyvumu ir universalumu. Jei ieškote prietaisų, kurie nekeltų didelių rūpesčių, tačiau tuo pačiu užtikrintų sklandų darbą, tai bus vienas iš tų pasirinkimų, kuriuos iš tiesų vertėtų apgalvoti – ir patys labai greitai tuo patikėsite.

Užsakymo Nr. KMC200087

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: