Organizatorių archyvo nuotr.

Elektrinių vandens šildytuvų nauda jau seniai nekvestionuojama. Šie prietaisai užtikrina sklandų didelio kiekio karšto vandens tiekimą butuose, namuose, dirbtuvėse, ofisuose, sodo nameliuose, garažuose ir kitose vietose, kuriose karštas vanduo yra būtinas. Elektrinių vandens šildytuvų modelių pasiūla yra didelė, todėl šiandien aptarsime tik keletą iš aukštos kokybės plieno pagamintų modelių.

Dražice TO-5 UP – mažos talpos elektrinis vandens šildytuvas

5 litrų talpos elektrinis vandens šildytuvas Dražice TO-5 UP pasižymi 2 kW galia. Maži energijos nuostoliai lemia tai, kad šio modelio elektriniai vandens šildytuvai pagal ErP energetinį efektyvumą yra priskiriami A klasei. Magnio anodas, esantis tokio tipo Dražice TO elektrinių šildytuvų modeliuose, sukuria patikimą apsaugą nuo korozijos, todėl iš aukštos kokybės plieno pagamintu vandens šildytuvu galėsite pasikliauti ilgus metus. Virš plautuvės kabinamas, mechaniniu būdu valdomas elektrinis vandens šildytuvas yra labai greitai sumontuojamas, o vandenį iki 60 °C temperatūros sušildo labai greitai – tam reikia vos 9 min. Pažymėtina, kad šio modelio vandens šildytuvo elektrinis tenas nėra apsaugotas ir turi sąlytį su vandeniu.

Dražice OKHE 80 2.2kW – elektrinis vandens šildytuvas pašildantis vandenį per 2 valandas

75 litrus vandens elektrinis vandens šildytuvas Dražice OKHE 80 2.2kW iki 50°C pašildo per 2 valandas. Paprastos struktūros pakabinamas, vertikalus, greitai sumontuojamas šildytuvas pagal ErP energetinį efektyvumą yra priskiriamas C klasei. Jis pasižymi atsparumu korozijai, pakankamai mažais energijos nuostoliais ir tuo, kad jo poliuretano putų izoliacijoje nėra freono.

Elektrinis vandens šildytuvas Dražice OKCE 300 S 2.2-12.0kW – elektrins vandens šildytuvas gebantis tenkinti didelį karšto vandens poreikį

Elektrinio vandens šildytuvo Dražice OKCE 300 S 2.2-12.0kW talpa yra net 300 l. Tokios talpos vandens šildytuvai, be jokios abejonės, puikiai tiks ten, kur karšto vandens per dieną sunaudojama tikrai daug. Minėtas paprastos struktūros vandens šildytuvo modelis yra gaminamas su didelio tankio poliuretano putų izoliacija, todėl naudojantis juo yra efektyviai mažinami energijos nuostoliai. Didesnę šio vandens šildytuvo apsaugą garantuoja ir komplekte esantis apsauginis vožtuvas, ir magnio anodas, saugantis gaminį nuo korozijos. Pastatomas, vertikalus vandens šildytuvas, kurio maksimalus darbinis slėgis bake yra 6 bar, pagal ErP energetinį efektyvumą yra priskiriamas C klasei. Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad šį ir kitus elektrinių vandens šildytuvų modelius rasite, sekdami šią nuorodą: https://vandens-sildytuvai.lt/elektriniai-vandens-sildytuvai-boileriai/24-drazice-elektriniai-boileriai

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: